Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

NFL liga

FOTO Hamlinova obitelj otkrila da je branič Buffalo Billsa doživio dva srčana udara, prvi na terenu, drugi u bolnici...

Autor: Portal Novi list

04.01.2023. 08:21
FOTO Hamlinova obitelj otkrila da je branič Buffalo Billsa doživio dva srčana udara, prvi na terenu, drugi u bolnici...

Foto: Foto REUTERS

Dorrian Glenn, Hamlinov ujak, izjavio je da je Damar pod sedativima i da mu se stanje poboljšalo



Svijet NFL-a snažno je ujedinjen u molitvi za Damara Hamlina, braniča Buffalo Billsa, koji je doživio srčani udar za vrijeme utakmice i nalazi se u teškom stanju u bolnici u Cincinnatiju. Oglasila se i igračeva obitelj:


“U ime naše obitelji, želimo izraziti našu iskrenu zahvalnost za ljubav i podršku iskazanu Damaru tijekom ovog izazovnog vremena. Duboko smo dirnuti molitvama, lijepim riječima i donacijama obožavatelja diljem zemlje. Također želimo odati priznanje predanim osobama koje su prvi reagirale i zdravstvenim radnicima u Medicinskom centru Sveučilišta u Cincinnatiju koji su pružili iznimnu skrb Damaru. Osjećamo se tako blagoslovljenima što smo dio organizacije Buffalo Bills i što imamo njihovu podršku. Također želimo hvala treneru Tayloru i Bengalsima na svemu što su učinili. Vaša velikodušnost i suosjećanje nam znače puno na svijetu. Molimo vas da zadržite Damara u svojim molitvama. Objavit ćemo ažuriranja čim ih dobijemo”, stoji u objavi Hamlinove obitelji.


Dorrian Glenn, Hamlinov ujak, izjavio je da je Damar pod sedativima i da mu se stanje poboljšalo, te otkrio jedan novi detalj. Naime, Glenn je rekao da su Hamlina dva puta morali reanimirati – jednom na terenu na stadionu i jednom nakon što je stigao u bolnicu. Postoji zbog toga zabrinutost oko mogućeg oštećenja pluća.


Foto REUTERS