Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Australian Open

Hrvatski tenis odmah na startu ostao bez jedinog predstavnika na Australian Openu, Novak Đoković ponovo preskočio trening

Autor: Portal Novi list

16.01.2023. 08:22
Hrvatski tenis odmah na startu ostao bez jedinog predstavnika na Australian Openu, Novak Đoković ponovo preskočio trening

Foto: Foto REUTERS

Borna Ćorić izgubio je od Čeha Jirija Leheckog



MELBOURNE Hrvatski tenisač Borna Ćorić završio je nastup na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu u ponedjeljak nakon što ga je u prvom kolu Čeh Jiri Lehecka pobijedio sa 6-3, 6-3, 6-3 poslije dva sta i 15 minuta igre.


Ćorić je gubio svoje servis pet puta, po dva puta u prvom i drugom setu i jednom u trećem, a Leheckom ga je uzeo samo jednom. Servirao je četiri asa, dok je češki tenisač servirao sedam. Obojica su imali po 28 neprisiljenih pogrešaka, ali je Čeh imao 34 winnersa, a Ćorić samo 12.


Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled.




Novak Đoković otkazao je i drugi trening zaredom uoči prvoga nastupa na turniru što je zabrinulo njegove brojne navijače. Jedan od favorita za osvajanje Australian Opena osjetio je probleme sa zadnjom ložom tijekom trening meča s Medvedevim po dolasku u Melbourne.