Petak, 31. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

NFL liga

Igrača Philadelphia Eaglesa optužili za otmicu i silovanje nekoliko dana prije odlaska momčadi na Super Bowl

Autor: Hina

02.02.2023. 08:24
Igrača Philadelphia Eaglesa optužili za otmicu i silovanje nekoliko dana prije odlaska momčadi na Super Bowl

Foto: Foto REUTERS

U optužnici se navodi da se Sills u prosincu 2019. upustio u seksualnu aktivnost koja nije bila dobrovoljna i držao je žrtvu protiv njezine voljePHILADELPHIA Igrač Philadelphia Eaglesa Josh Sills (25) optužen je za silovanje i otmicu samo nekoliko dana prije odlaska momčadi na NFL Super Bowl koji je na rasporedu 12. veljače.


Velika porota Općeg suda okruga Guernsey optužila je 25-godišnjeg Sillsa po jednoj točki za silovanje i po jednoj za otmicu.


U optužnici se navodi da se Sills u prosincu 2019. upustio u seksualnu aktivnost koja nije bila dobrovoljna i držao je žrtvu protiv njezine volje. Zločin je odmah prijavljen, a šerif okruga Guernsey proveo je istragu.
Sillsu je izdan poziv da se pojavi pred sudom za zajedničke optužbe okruga Guernsey 16. veljače, četiri dana nakon što će u finalu Super Bowla snage odmjeriti Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi.


Ofenzivni linijaš je ove sezone upisao samo jedan nastup i to protiv Arizona Cardinalsa, a među Eaglese je stigao 2022. kao nedraftirani slobodni igrač. Sveučilišnu karijeru proveo je na Oklahoma Stateu.