Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

MALI NOGOMET

Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin finalisti ovogodišnje Kutije šibica

Autor: Hina

28.12.2022. 21:19
Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin finalisti ovogodišnje Kutije šibica

Foto: Pixsell



U velikom finalu 51. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica, koji se održava u Zagrebu, igrat će Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin.


Kerschoffset Kamgrad je u polufinalu svladao CB Sea Wolf Gradnju Elez s 3-0 i to golovima u drugom poluvremenu. Strijelci su bili Robert Grbić u 25., Žiga Čeh sa sedam metara u 31. i Kristijan Pantić u 40. minuti.


Dramatičnija je bila druga polufinalna utakmica u kojoj je Biberon Koestlin nakon raspucavanja s 4-3 svladao Polikliniku Milojević. Zvonimir Šućur i Filip Novak zabijali su u 28. i 33. minuti za vodstvo Poliklinike Milojević od 2-0.


No, Biberon Koestlin je uspio nadoknaditi zaostatak. Prvo je u 38. Ferreira Alves smanjio na 1-2, dok je pola minute prije kraja, nakon udarca Jelovčića, Čekol dao autogol za 2-2. U raspucavanju je Biberon bio bolji i osigurao finale.
U četvrtak će tako u finalu igrati Kerschoffset Kamgrad i Biberon Koestlin, a dvoboj počinje u 19.15 sati. Prije toga će se odigrati utakmica za treće mjesto, od 16 sati, između CB Sea Wolf Gradnje Elez i Poliklinike Milojević.