Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

OKI Zadar šesti

Održan Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci Maslenica 93.

Autor:

24.01.2023. 11:34
Održan Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci Maslenica 93.

Foto: OKI Zadar



U povodu obilježavanja 30. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Maslenica u dvorani na Višnjiku održan je Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci Maslenica 93. – Memorijal Ivica Kapetanović. Prvo mjesto osvojila je Iskra iz Bugojna (Bosna i Hercegovina), drugi je bio Knin, a treća Marsonija iz Slavonskog Broda.


Zenica je zauzela četvrto mjesto, peto Vukovar, domaćin OKI Zadar, koji je i organizirao turnir, završio je šesti, Novska je bila sedma, a osmi Split. Zadar je nakon pobjede protiv Novske (2:1), upisao tri poraza (Zenica 1:2, Bugojno 0:2, Vukovar 0:2).


Za Zadar su nastupili: Gabrijel Šimunić, Ružica Modrić, Robert Mašić, Viliam Kerep, Svetko Marić, Robert Šoše, Ante Mirkov, Ivo Martinović, Božidar Crnković, Šime Prostran, Mirko Tadić. Voditelj: Svetko Marić.




– Hvala svima koji su došli i uveličali ovo deseto izdanje turnira u znak sjećanja na našeg Ivicu Kapetanovića. Bilo je lijepo, druženje je i ovoga puta bilo u prvom planu – istaknuo je Ivan Šimunić, predsjednik OKI Zadar.


U drugom dijelu Prve lige nakon natjecanja u skupini jug Zadar očekuje nastup u Ligi za prvaka, čiji je početak planiran za 4. ožujka. Zadrani su u južnoj skupini u osam utakmica upisali tri pobjede i pet poraza (set razlika 8:20), što im je donijelo sedam bodova.


Prvi je završio Zagreb s maksimalna 24 boda, a drugi je bio Knin 95 (18 bodova). Četvrto mjesto osvojila je momčad Hrabri iz Zagreba (5) dok je na potom mjestu završio Split (4).