Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Australian Open

Prije godinu dana izbacivali su Đokovićeve pristaše, sada najavljuju da će udaljiti one koji ga vrijeđaju!

Autor: Portal Novi list

12.01.2023. 07:25
Prije godinu dana izbacivali su Đokovićeve pristaše, sada najavljuju da će udaljiti one koji ga vrijeđaju!

Foto: Novak Đoković/Foto REUTERS

Craig Tiley, direktor turnira, najavio da će svi oni koji osjete potrebu negativno reagirati prema srpskom tenisači biti udaljeni s tribina



RIJEKA Prije godinu dana sve koji su na bilo koji način pružali podršku borbi Novaka Đokovića sa sada već bivšom australskom Vladom proglašavali su “antivakserima” i nastojalo ih se na sve načine izbaciti iz fokusa javnosti. Sada je pak došlo do potpunog zaokreta. Ne samo da su u Australiji pale sve mjere borbe protiv Covida, već je Craig Tiley, direktor Australian Opena, najavio da će svi oni navijači koji će možda iskoristiti priliku da pošalju s tribina neku negativnu poruku Novaku Đokoviću biti – izbačeni s tribina i turnira!


– Ako navijači pokvare bilo čije uživanje – bit će izbačeni. Ne želimo ih tamo. Mogu se sami udaljiti ili ćemo ih mi izbaciti. Ono što mi se uvijek sviđalo u Melbourneu jest veliko poštovanje izvrsnosti i sporta, koje je vjerovatno veće nego u bilo kojem drugom dijelu Australije. Očekujem da će navijači to cijeniti – rekao je Tiley.