Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Kaos na Kantridi

VIDEO Pogledajte na što sliči kultni nogometni stadion i dom riječkih atletičara nakon velike nevere

Autor: Portal Novi list

17.01.2023. 10:10
VIDEO Pogledajte na što sliči kultni nogometni stadion i dom riječkih atletičara nakon velike nevere

Foto: Foto Arhiva NL/Foto AK Kvarner Rijeka

Orkanski vjetar praćen kišom se doslovce poigrao s golovima, dijelovima nadstrešnica, sportskim rekvizitima velike težine...



RIJEKA Velika nevera koja je u ponedjeljak navečer protutnjala Kvarnerom ostavila je traga na zapadnom dijelu grada. Između ostaloga i na stadionu na Kantridi, kojemu ovoga puta nisu “život zagorčale” velike kiše i podzemne vode već kiša praćena snažnim vjetrom. Nije sve to zajedno potrajalo tako dugo, ali je očito imalo ogromnu snagu.


Kako drugačije objasniti slike koje su nastale u utorak ujutro zahvaljujući djelatnicima Atletskog kluba Kvarner. Orkanski vjetar praćen kišom se na kultnom riječkom nogometnom stadionu doslovce poigrao s golovima, dijelovima nadstrešnica, sportskim rekvizitima velike težine… do te mjere da je nešto od toga “proputovalo” dobrih 50-ak metara i završilo na ili ispred zapadne Armadine tribine. Štete se tek zbrajaju, no jasno je da će najviše biti na gubitku korisnici objekta, sportaši koji bez tih rekvizita ne mogu zamisliti svoj trening.


 


Foto i video materijale snimili su djelatnici Atletskog kluba Kvarner