Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nije dobro

VIDEO Traje borba za život NFL igrača koji je doživio srčani udar, navijači se okupljaju ispred bolnice

Autor: Portal Novi list

03.01.2023. 14:05
VIDEO Traje borba za život NFL igrača koji je doživio srčani udar, navijači se okupljaju ispred bolnice

Foto: Foto REUTERS

u samo deset sati Hamlinova fondacija, koja se bavi prikupljanjem sredstava za kupovinu igračaka za djecu, primila je tri milijuna dolara uplata



Iz Cincinnatija ne stižu najbolje vijesti kada je riječ o zdrastvenom stanju Damara Hamlina, braniča NFL momčadi Buffalo Billsa, koji je doživio srčani udar tijekom susreta s Cincinnati Bengalsima. Iz redova Billsa stigla je kratka objava da je njihov igrač u kritičnom stanju. Navijači oba kluba okupili su se ispred bolnice gdje u zajedničkoj molitvi iščekuju povoljnije vijesti.


Prema informacijama koje su procurile u javnost do srčanog udara je došlo uslijed snažnog kontakta sa suparničkim igračem i samo zahvaljujući brzom intervencijom liječnika na samom travnjaku Hamlinu je spašen život.


Inače, u samo deset sati Hamlinova fondacija, koja se bavi prikupljanjem sredstava za kupovinu igračaka za djecu, primila je tri milijuna dolara uplata. U rekordnom roku primljeno je 50 tisuća donacija i višestruko je premašen cilj od 2500 dolara koliko je prvotno bilo zacrtano.