Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Nogomet

Partizan bez osmine finala Konferencijske lige, Lazio remijem u uzvratu ide dalje

Autor: Hina

23.02.2023. 21:48
Partizan bez osmine finala Konferencijske lige, Lazio remijem u uzvratu ide dalje

Foto: Foto REUTERS

Rimski Lazio otišao je u osminu finala odigravši 0-0 kod rumunjskog Cluja i potvrdivši pobjedu 1-0 s Olimpica. Prolaz je Rimljanima olakšao Hrvat Karlo Muhar, koji je u 77. minuti isključen. Lovro Cvek je igrao cijeli susret za Cluj, kao i Toma Bašić za Lazio



ZAGREB Nogometaši Partizana nisu se plasirali u osminu finala Konferencijske lige nakon su večeras u Beogradu u uzvratnoj utakmici poraženi od moldavskog Šerifa 1-3.


Prva utakmica u Moldaviji završila je pobjedom Partizana 1-0.


Srpski sastav poveo je golom Qeensija Meeniga u 13. minutu. Izjednačio je Cedric Badolo iz Burkine Faso u 22. minuti iz jedanaesterca, dok je junak dvoboja Senegalac Muhamed Diop bio dvostruki strijelac u prvoj minuti sudačle nadoknade prvog dijela i u 47. minuti.




I rimski Lazio otišao je u osminu finala odigravši 0-0 kod rumunjskog Cluja i potvrdivši pobjedu 1-0 s Olimpica. Prolaz je Rimljanima olakšao Hrvat Karlo Muhar, koji je u 77. minuti isključen. Lovro Cvek je igrao cijeli susret za Cluj, kao i Toma Bašić za Lazio.


Ciparski AEK Larnaca prošao je dalje odigravši 0-0 kod ukrajinskoga Dnipra, te je sačuvao pobjedu 1.0 iz prvog dvoboja. Marin Jakoliš igrao je za goste do 74. minute.