Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Poruka premijera

Plenković se čuo s Dalićem nakon poraza u polufinalu. Premijer čestitao, ali i priznao kako je Argentina bila bolja

Autor: Hina

14.12.2022. 18:04
Plenković se čuo s Dalićem nakon poraza u polufinalu. Premijer čestitao, ali i priznao kako je Argentina bila bolja

Foto: Foto REUTERS

Rekao je da se jutros čuo s izbornikom Dalićem te izrazio uvjerenje da će on uspjeti ohrabriti i konsolidirati ekipu za utakmicu za treće mjesto



BRUXELLES Premijer Andrej Plenković u srijedu je kazao kako se čuo s izbornikom Zlatkom Dalićem nakon poraza od Argentine, kako bi ga ohrabrio uoči utakmice za treće mjesto.


“Želim od srca čestitati izborniku Daliću, kapetanu Modriću i svim igračima. Ovo što su nam naši reprezentativci priredili fascinantan je uspjeh hrvatskog nogometa”, rekao je Plenković u Bruxellesu, gdje u srijedu sudjeluje na samitu EU-ASEAN.


Plenković je rekao da je jučer u polufinalnoj utakmici Argentina bila bolja i zasluženo pobijedila. Rekao je da se jutros čuo s izbornikom Dalićem te izrazio uvjerenje da će on uspjeti ohrabriti i konsolidirati ekipu za utakmicu za treće mjesto.




“Još jednom sam čestitao, ohrabrio ga. Vjerujem da će on vrlo brzo u razgovorima s našim igračima konsolidirati ih i staviti fokus na ovu utakmicu za treće mjesto. Biti među četiri najbolje ekipe dva puta zaredom na svjetskim smotrama iznad je svih mogućih očekivanja”, rekao je Plenković.