Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nema sukoba

Portugalski savez odgovorio medijima koji tvrde da je Ronaldo zaprijetio odlaskom, evo njihovog objašnjenja

Autor: Hina

08.12.2022. 12:45
Portugalski savez odgovorio medijima koji tvrde da je Ronaldo zaprijetio odlaskom, evo njihovog objašnjenja

Foto: Foto REUTERS

FPF-ovo priopćenje je odgovor na članak objavljen u portugalskom sportskom dnevniku "Record", koji je u četvrtak napisao da je "Cristiano Ronaldo zaprijetio odlaskom"



DOHA Portugalski nogometni savez (FPF) odbacio je u četvrtak informacije da je Cristiano Ronaldo, koji je u utorak u utakmici osmine finala protiv Švicarske (6-1) bio zamjena, prijetio da će napustiti reprezentaciju.


“Informacije objavljene u četvrtak govore da je Cristiano Ronaldo prijhinetio napuštanjem reprezentacije u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom”, piše FPF u ovom priopćenju.


“FPF ističe da kapetan reprezentacije Cristiano Ronaldo ni u jednom trenutku nije prijetio da će napustiti reprezentaciju tijekom boravka u Katru”, dodaje savez.




FPF-ovo priopćenje je odgovor na članak objavljen u portugalskom sportskom dnevniku “Record”, koji je u četvrtak napisao da je “Cristiano Ronaldo zaprijetio odlaskom”.


Prema “Recordu”, 37-godišnji Ronaldo se žestoko posvađao s izbornikom nakon što je saznao da će utakmicu protiv Švicarske započeti na klupi, zbog čega je zaprijetio napuštanjem momčadi, prije nego što je konačno promijenio mišljenje.


Tijekom ove 1/8 finala Ronaldo je bio samo zamjena, što mu se nije dogodilo od 2008. u reprezentaciji. Ušao je u 75. minuti, a na kraju utakmice kratko se pozdravio s portugalskim navijačima i brzo se vratio u svlačionicu.