Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

La Liga

Real Madrid kiksao kod Betisa, Benzemi poništen jedini gol na utakmici

Autor: Hina

05.03.2023. 23:47
Real Madrid kiksao kod Betisa, Benzemi poništen jedini gol na utakmici

Foto: Foto REUTERS

Gosti su u 12. minuti uspjeli zabiti pogodak. Sjajno je Karim Benzema zatesao mrežu iz slobodnog udarca, ali je lopta na putu do gola pogodila Antonija Rudigera u ruku, pa je nakon "asistencije" VAR-a gol poništen



SEVILLA U susretu 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju kod Real Betisa odigrao 0-0 i sve je dalje od obrane naslova prvaka.


“Kraljevski klub” je dominirao, imao nekoliko odličnih prilika, ali Real Betis se odlično branio.


Gosti su u 12. minuti uspjeli zabiti pogodak. Sjajno je Karim Benzema zatesao mrežu iz slobodnog udarca, ali je lopta na putu do gola pogodila Antonija Rudigera u ruku, pa je nakon “asistencije” VAR-a gol poništen.




U 31. minuti odličnu je priliku propustio Rodrygo, a u 49. minuti Benzema. Prvu veliku priliku na utakmici domaćin je imao u 53. minuti, pucao je Borja Iglesias, ali je Thibaut Courtois obranio.


Rodrygo je priliku imao i u 61. minuti, ali je pucao iznad gola. Do kraja susreta prijetili su  Daniel Ceballos i Vinicus, ali bez promjene rezultata. Luka Modrić nije nastupio za Real zbog žutih kartona.


Aktualni španjolski prvak sada ima devet bodova manje od Barcelone koja je na svom terenu pobijedila Valenciju sa 1-0. Pogodak odluke je zabio Raphinha u 15. minuti utakmice.


Barca je mogla i do drugog gola u 55. minuti, no Ferran Torres nije realizirao kazneni udarac. Pogodio je lijevu stativu.


Četiri minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Araujo.