Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Popularna destinacija

Saudijci nakon Ronalda ciljaju na još nogometnih zvijezda, Portugalcu bi se mogao pridružiti i bivši suigrač iz Reala

Autor: Hina

21.02.2023. 21:28
Saudijci nakon Ronalda ciljaju na još nogometnih zvijezda, Portugalcu bi se mogao pridružiti i bivši suigrač iz Reala

Foto: Leo Messi i Sergio Ramos/Foto REUTERS

Nakon što su angažirali Ronalda, Saudijci žele dovesti više istaknutih imena na Bliski istok. Mediji svakodnevno navode imena igrača koje saudijski klubovi pokušavaju angažirati. Među posljednjima se spominju Zaha, Ramos i Busquets



LONDON Španjolski nogometaši Sergio Ramos (36) i Sergio Busquets (34), te Bjelokošćanin Wilfried Zaha (30) na meti su saudijskog kluba Al Nassra u čijim redovima igra portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo.


Nakon što su angažirali Ronalda, Saudijci žele dovesti više istaknutih imena na Bliski istok. Mediji svakodnevno navode imena igrača koje saudijski klubovi pokušavaju angažirati. Među posljednjima se spominju Zaha, Ramos i Busquets.


Zaha je ušao u posljednje mjesece ugovora s Crystal Palaceom i odbio je više ponuda za produljenje ugovora. Bjelokošćanski napadač je član londonskog kluba od 2015. godine, a igrao je i za Manchester United i Cardiff City.




Engleski mediji navode kako se za usluge 30-godišnjeg napadača zanimaju i Arsenal, te Milan, no njihove se ponude ne mogu mjeriti sa Saudijcima.


Navodi se kako i Sergio Ramos navodno razmatra buduće ponude za transfer u Saudijsku Arabiju. Njegov ugovor s Paris Saint-Germainom završava na koncu ove sezone. Romos je u Parizu od 2021. godine, a prije toga je 16 godina bio član Real Madrida, a jednu sezonu je igrao i za prvu momčad Seville.


S prelaskom na Bliski istok povezuje se u veznjak Barcelone Sergio Busquets, koji je oslonac u veznom redu Barce od 2008. godine, a ugovor mu ističe 30. lipnja.


Njegov trener i bivši suigrač Xavi Hernandez u brojnim je prilikama jasno dao do znanja kako bi volio da Busquets ostane na Camp Nou.


Nedavno je Mundo Deportivo otkrio brojku koju Saudijci nude Busquetsu, a ta brojka iznosi 18 milijuna eura po sezoni za dvogodišnji ugovor.