Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Perspektivni igrač

Southampton nakon Oršića doveo još jedno pojačanje, argentinska zvijezda u usponu seli u Englesku

Autor: Hina

10.01.2023. 17:55
Southampton nakon Oršića doveo još jedno pojačanje, argentinska zvijezda u usponu seli u Englesku

Foto: Foto REUTERS

Southampton, trenutno zadnji na ljestvici engleskog prvenstva, platit će 13.65 milijuna eura da odmah dovede mladog veznjaka, koji ima isto ime i prezime kao i godinu dana mlađi prvi tenisač svijeta



BUENOS AIRES Carlos Alcaraz, 20-godišnja zvijezda u usponu argentinskog nogometa, potpisat će ugovor do 2027. s engleskim premierligašem Southamptonom, objavio je u utorak njegov klub Racing Club de Avalle.


Southampton, trenutno zadnji na ljestvici engleskog prvenstva, platit će 13.65 milijuna eura da odmah dovede mladog veznjaka, koji ima isto ime i prezime kao i godinu dana mlađi prvi tenisač svijeta.


Alcaraz je u utorak odletio u Ujedinjeno Kraljevstvo, gdje će proći uobičajene liječničke preglede prije potpisivanja ugovora.




“Ne znam je li bilo pravo vrijeme za odlazak ili ne,” priznao je igrač na kanalu TyC Sports, “Klubovi su bili ti koji su odlučili. Znam da će mi jako nedostajati Racing, jer je to moj dom “.


Alcaraz je za prvu momčad Racinga odigrao 83 utakmice, zabio 13 golova i upisao šest asistencija.


Njegov je transfer drugi najplaćeniji u povijesti Racinga, nakon transfera internacionalca Lautara Martineza, koji je 2018. prodan za 25 ​​milijuna eura milanskom Interu.