Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Incident

Srpski mediji bruje o Jurićevoj odluci na utakmici s Juventusom, kažu da je ponizio srpskog igrača

Autor:

01.03.2023. 10:22
Srpski mediji bruje o Jurićevoj odluci na utakmici s Juventusom, kažu da je ponizio srpskog igrača

Foto: Foto REUTERS

Jurić je nakon petnaestak minuta izvadio iz igre Nemanju Radonjića



Sprski mediji oštro su kritizirali odluku hrvatskog trenera Ivana Jurića da u 74. minuti utakmice izvadi srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića samo 15-ak minuta nakon što ga je uveo u igru.


Dogodilo se to u susretu 24. kola Serie A u kojem je Torino gostovao kod Juventusa i dvaput vodio (1:0, 2:1), prije nego je domaćin okrenuo rezultat i slavio 4:2, a Jurić je Radonjića okrivio za treći gol Juventusa.


“Poslije meča navijačima Torina mnoge stvari nisu jasne, a u prvi plan je izbio srpski reprezentativac Nemanja Radonjić. Trener Torina Ivan Jurić odlučio je brzonogog nogometaša izvesti iz igre nakon samo 17 minuta provedenih na terenu”, piše Kurir u tekstu čiji naslov glasi: “Uf, hrvatski trener ponizio Radonjića!”




I Telegraf ističe kako je Radonjić “ponižen”: “Hrvatski trener ponizio Radonjića u derbiju Torina: Uveo ga u 60. minuti, izveo ga u 75., Nemanja poludio!”


“Trener ponizio Radonjića u derbiju protiv Juventusa?!” pišu i sportske.net., ali i dodaju kako trener i igrač imaju loš odnos.


“Poznato je da već izvjesno vrijeme on nije na istim valnim dužinama s trenerom Ivanom Jurićem, a izgleda da je taj njihov problematičan odnos večeras doživio kulminaciju.”