Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Svoj na svome

Tek je završio nogometnu karijeru, a sada ulazi u novi sport: Bale najavio debi na golf turniru

Autor: Hina

24.01.2023. 16:38
Tek je završio nogometnu karijeru, a sada ulazi u novi sport: Bale najavio debi na golf turniru

Foto: Gareth Bale/Foto REUTERS

Velšanin, koji je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu krajem 2022. u Katru, nikada nije skrivao svoju ljubav prema golfu, zbog čega je zaradio brojne kritike u Madridu gdje su ga navijači Reala optuživali da više voli golf nego nogomet



LOS ANGELES Bivši velški internacionalac Gareth Bale, nedavno nogometni umirovljenik, sudjelovat će na jednom od najprestižnijih golf turnira na svijetu AT&T Pebble Beach Pro-Am početkom veljače u Kaliforniji, najavio je u utorak Bale na društvenim medijima.


“Uzbuđen što mogu objaviti da ću igrati AT&T Pebble Beach Pro-Am početkom sljedećeg mjeseca”, napisao je bivši napadač Tottenhama, Real Madrida i Los Angeles FC-a na Instagramu.


Bale, koji je 9. siječnja najavio trenutni kraj svoje profesionalne nogometne karijere u dobi od 33 godine, igrat će na terenu s drugim slavnim osobama uz neke od najboljih igrača na svijetu.




Među 156 amatera postavljenih na Pebble Beachu, Bale će sudjelovati s glumcem Billom Murrayem.


Velšanin, koji je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu krajem 2022. u Katru, nikada nije skrivao svoju ljubav prema golfu, zbog čega je zaradio brojne kritike u Madridu gdje su ga navijači Reala optuživali da više voli golf nego nogomet.


Izazvao je kontroverzu u studenom 2019. prikazavši se iza natpisa: “Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom”, nakon što se Wales kvalificirao za Euro 2020.