Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

ŠTO TO PIJE ĐOKOVIĆ?

Mućkali ispod sjedala, skrivali se od mobitela pa mu poslali napitak

Autor:

06.11.2022. 16:19
Mućkali ispod sjedala, skrivali se od mobitela pa mu poslali napitak

Foto: Screenshot



Slavni tenisač Novak Đoković igrat će danas u Parizu u finalu ATP turnira iz serije “masters 1000” protiv mladog Danca Holgera Runea. Branitelj prošlogodišnjeg naslova u Parizu će pokušati u nedjelju osvojiti svoj sedmi naslov u dvorani Bercy, a 39. “masters 1000” turnir u karijeri.


Na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv video koji je izazvao brojne komentare, a na kojem se vidi kako Đokoviću za vrijeme susreta šalju dodatne “napitke za osvježenje”. Ono što izaziva kontroverzu je način na koji se taj napitak, za koji za sada nema odgovora što se u njemu nalazi, pripremao.


Jedan je gledatelj snimio članove Noletove ekipa kako mu spremaju taj napitak, ali su za to vrijeme oni izgledali krajnje sumnjivo, kao da pokušavaju to sakriti iako to rade pred punom dvoranom. Video tako prikazuje mućkanje ispod stolice i namještanje ljudi koji sjede okolo da bi blokirali pogled i snimanje.




Bilo bi gotovo nevjerojatno da su ovdje zaista radi o nečemu nedozvoljenom, ali cijela situacija izgleda gotovo karikaturalno sumnjivo. Možda su se članovi njegovog tima htjeli namjerno našaliti s okupljenima.


Pogledajte pa sami prosudite.