Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nogomet

Trener PSG-a nakon Mbappea ostao i bez Messija, ali Argentinac bi trebao biti spreman za Ligu prvaka

Autor: Hina

10.02.2023. 16:28
Trener PSG-a nakon Mbappea ostao i bez Messija, ali Argentinac bi trebao biti spreman za Ligu prvaka

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

To je novi udarac za trenera Christophea Galtiera koji je već ostao bez napadača Kyliana Mbappéa (bedro) za ove dvije utakmice



PARIZ Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi propustit će zbog ozljede tetive prvenstvenu utakmicu PSG-a protiv Monaca u subotu, objavio je pariški klub u petak, četiri dana prije okršaja u osmini finala Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna.


“Zbog ozljede tetive koljena koju je zaradio na utakmici protiv Marseillea, Leo Messi morat će se liječiti 48 sati. Njegov povratak treninzima zakazan je za ponedjeljak”, navodi PSG u priopćenju.


To je novi udarac za trenera Christophea Galtiera koji je već ostao bez napadača Kyliana Mbappéa (bedro) za ove dvije utakmice.




Messi je ozlijeđen na samom kraju utakmice osmine finala francuskog kupa u Marseilleu koja je igrana u srijedu i trener Pariyžana smatra da bi Messi mogao zaigrati protiv Bayerna u utorak.


“Messi neizvjestan protiv Bayern Münchena? Neće ga biti protiv Monaca, ali će se vratiti treninzima u ponedjeljak. Stoga možemo ukloniti termin ‘neizvjestan'”, izjavio je Galtier u petak na konferenciji za novinare.


Prošle sezone PSG je eliminiran u osmini finala od Real Madrida, konačnog pobjednika turnira.