Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Problemi u Parizu

Trener PSG-a se žali na prenatrpani raspored, tvrdi da je to razlog Neymarove ozljede gležnja

Autor: Hina

20.02.2023. 10:36
Trener PSG-a se žali na prenatrpani raspored, tvrdi da je to razlog Neymarove ozljede gležnja

Foto: Neymar/Foto REUTERS

"Ovo nije nesreća. Uvijek postoje razlozi za ozljede, a u ovom slučaju to je raspored, odnosno niz utakmica", rekao je Galtier



PARIZ Trener nogometaša francuskog prvaka Paris SG-a Christophe Galtier za novu je ozljedu jedne od svojih zvijezda Neymara, koji je istegnuo gležanj u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju protiv Lillea okrivio – pretrpani raspored.


Neymar se ozlijedio početkom drugog poluvremena u srazu s Lilleovim braničem Benjaminom Andreom. Za sada još nije poznato o koliko teškoj ozljedi se radi, a iz kluba su objavili kako će se Neymar podvrgnuti dodatnim pregledima u sljedećih 48 sati. Neymar je isti gležanj ozlijedio i tijekom Svjetskog prvenstva u Katru krajem prošle godine te zbog te ozljede nije igrao u dvije utakmice za Brazil.


“Ovo nije nesreća. Uvijek postoje razlozi za ozljede, a u ovom slučaju to je raspored, odnosno niz utakmica”, rekao je Galtier.




Neymarova ozljeda stigla je u neugodnom trenutku za PSG kojega uskoro očekuje uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, a pariški je sastav u prvoj utakmici prošloga tjedna izgubio sa 0-1.