Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Liga prvaka

Trener RB Leipziga otkrio što je rekao Gvardiolu i suigračima na poluvremenu

Autor: Portal Novi list

23.02.2023. 08:06
Trener RB Leipziga otkrio što je rekao Gvardiolu i suigračima na poluvremenu

Foto: Joško Gvardiol i Willi Orban/Foto REUTERS

U prvom poluvremenu imali smo 26 posto posjeda lopte, a to nije dovoljno protiv Cityja - rekao je Marco Rose, trener RB Leipziga



RIJEKA Remi u Leipzigu donio je dva različita poluvremena. U prvom je puno bolji dojam i rezultatsku prednost ostvario Manchester City, a a u drugom je dominirao sastav hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola.


– U prvom poluvremenu se nismo pojavili, samo smo jurili za loptom. Kada smo stigli do nje bili smo jako loši i olako je gubili. Jednostavno u tom periodu utakmice nismo bili na razini Lige prvaka. U nastavku je bila drugačija priča. Igrali smo s većim posjedom, dobro smo trčali, a uspjeli smo ih i organizirano napasti i pritisnuti na njihovoj polovici m- govorio je Marco Rose, trener RB Leipziga, nakon utakmice i otkrio što je rekao igrači na poluvremenu:


–  Na poluvremenu sam rekao da moramo početi igrati! U prvom poluvremenu imali smo 26 posto posjeda lopte, a to nije dovoljno protiv Cityja. Drugo poluvrijeme je bilo totalno drugačije – rekao je Rose.




Trener Cityja Pep Guardiola nije bio nezadovoljan unatoč tome što je njegova momčad u nastavku “visila”.


– Pritisnuli su nas u nastavku pa smo imali puno problema u kreaciji igre. Nakon gola smo se vratili i igrali dobro zadnjih 15-20 minuta. Imali smo dobre šanse i u konačnici ostvarili dobar rezultat. Odlučivat će se u Manchesteru – rekao je Guardiola, koji nije baš najbolje primio kritike da se njegova momčad ugasila u drugom poluvremenu.


– Ljudi očekuju da dođemo ovdje i pobijedimo 4:0. Žao mi je što to nismo mogli napraviti – rekao je Gvardiola.