Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

TREĆA NL JUG

Uvjerljivi Primorac (B), porazi Zadra i HV Posedarja

Autor: Drago Bajković

19.11.2022. 17:37
Uvjerljivi Primorac (B), porazi Zadra i HV Posedarja

Foto: iStock

U 14. kolu Treće NL jug jedini od ovdašnjih predstavnika koji se može pohvaliti je Primorac (B). Biograjci su na svom travnjaku uvjerljivo slavili protiv Kamena rezultatom 5:0. Momčad iz kraljevskog grada dominirala je tijekom svih 90 minuta, a pet puta je natjerala gostujućeg vratara da vadi loptu iz svoje mreže. Dvostruki strijelci za momčad Mirka Labrovića bili su Karlo Torbarina (25′, 61′) i Tino Pavlović (59′, 76′) , a jedan pogodak zabio je Aliyu Okechukwu (42′). 
Zadar je na gostovanju u Kaštel Gomilici doživio i drugi poraz ove sezone. Momčad sa Stanova poražena je od GOŠK-a rezultatom 3:0. Zadrov “krvnik” bio je Tomislav Bušić koji je “hat-trickom” skinuo Zadar s trona Treće NL jug. Na prvo mjesto kolo prije kraja jesenskog dijela sezone zasjela je Zagora kola je na svom travnjaku u Unešiću svladala Neretvanca rezultatom 3:2. 
Pobjednička serija Hrvatskog viteza Posedarja od šest uzastopnih slavlja prekinuta je u Dubrovniku. GOŠK je je svom travnjaku bio uspješan protiv momčadi iz Posedarja pobijedivši ih rezultatom 2:0. Strijelci za momčad iz Dubrovnika bili su Maro Matić koji je zabio u 34. minuti i Marko Farić koji je pogodio u 42.