Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

SP u Kataru

Vatrene je ispred hotela podržao i jedan ministar, evo što je rekao o šansama Hrvatske protiv Brazila

Autor: Hina

09.12.2022. 11:43
Vatrene je ispred hotela podržao i jedan ministar, evo što je rekao o šansama Hrvatske protiv Brazila

Foto: Ivan Paladina sa sinom i prijateljima/Foto PIXSELL

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina stigao je u Dohu zajedno sa sinom



DOHA  Među navijačima koji su došli podržati hrvatsku reprezentaciju ispred hotela Hilton Doha pojavio se i hrvatski ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ivan Paladina, u Perišićevom dresu.


Nakon što su u Dohi “Vatrene” bodrili bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, potom sadašnji predsjednik Zoran Milanović, pa predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, u Katar je doputovao i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina.


Ministar Paladina se pridružio navijačima koji su ispred hotela hrvatske reprezentacije Hilton Doha razvili navijačku zastavu, te pružili podršku svjetskim doprvacima u današnjem okršaju protiv peterostrukih svjetskih prvaka Brazila.




“Hrvatska reprezentacija je imala odličan nastup, bilo je teških utakmica, no moramo biti presretni i prezadovoljni što su dogurali do četvrtfinala i neka samo uživaju dalje,” kazao je ministar.


Hrvatsku na putu do trećeg polufinala u povijesti čeka jedan od glavnih favorita za naslov, Brazil.


“Brazil je jako opasan kada se razigra, tada im se teško može parirati. Najvažnije je izdržati prvih 15-20 minuta, moramo biti čvrsti, stabilni, da ne primimo gol u početnom periodu. Mi možemo igrati s njima. Naši dečki su stvarno odlični, neka uživaju. Ovo je ogroman uspjeh, malo smo se previše naviknuli na ove uspjehe. To je sada nama pod normalno. Za ovako malu naciju i mali broj stanovnika, ovo je veliki uspjeh,” kazao je ministar.


Poručio je “Vatrenima” neka uživaju.


“Neka uživaju i budu ponosni i presretni dokle su stigli,” kazao je.


Osvrnuo se i na “feštu” koju su navijači priredili igračima ispred hotela.


“Naši navijači su izvrsna podrška reprezentaciji. Vjerujem da to znači igračima. Ova destinacija je nezodna, daleko je i skupa je, pa je podrška za većinu reprezentacija ovdje malo manja. Ali siguran sam kako ovo igračima puno znači,” poručio je minstar Paladina koji se nakon ogleda protiv Brazila vraća u Hrvatsku.