Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dio spektakla

VIDEO Američki mediji tvrde da se Ibrahimović nije slučajno pojavio na utakmici Netsa

Autor: Portal Novi list

25.12.2022. 08:36
VIDEO Američki mediji tvrde da se Ibrahimović nije slučajno pojavio na utakmici Netsa

Foto: Zlatan Ibrahimović i Kyrie Irving/Foto Facebook Brooklyn Nets

Napadač Milana nakon utakmice se kratko zadržao u razgovoru s Kyrijem Irvingom



RIJEKA Zlatan Ibrahimović nedavno je bio na finalu SP-a u Kataru, gdje je, između ostaloga i u društvu naše bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, uživao u trijumfu Argentine. Osim toga svoj boravak u Kataru iskoristio je za posjet tamošnjim prirodnim ljepotama i znamenitostima što je sve objavio i na svojim društvenim profilima. Napadač Milana nekoliko dana kasnije osvanuo je u New Yorku. “Uhvaćen” je na utakmici Netsa i Bucksa vidjevši uživo osmu uzastopnu pobjedu sve bolje momčad iz Brooklyna.


Ibra se nakon utakmice srdačno pozdravio s Kyrijem Irvingom, zadržao se neko vrijeme u razgovoru i pritom dobio suvenir (dres) za uspomenu.


Američki mediji su zabilježili susret svjetski poznatog nogometaša i najpoznatijeg antivaksera među košarkašima, te podsjetili da je Zlatan prije dvije godine branio boje MLS momčadi – LA Galaxyja. Izvukli su iz arhive njegov sukob mišljenja s velikim LeBronom.




Zvijezda Lakersa tada je ustvrdila kako se sportaši ne trebaju javno uključivati i utjecati na društvena gibanja, a Zlatan ponudio potpuno oprečno razmišljanje. Američki novinari su sve to povezali i ustvrdili kako Ibra očito nije slučajno izabrano utakmicu Netsa, a ne primjerice Lakersa za svojeg privremenog povrataka u SAD.