Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Podrška Vuškoviću

VIDEO Zabio golčinu u slavlju Hamburga pa je posvetio nekadašnjem igraču Hajduka

Autor: Hina

04.03.2023. 16:23
VIDEO Zabio golčinu u slavlju Hamburga pa je posvetio nekadašnjem igraču Hajduka

Foto: Foto Twitter

Nakon što je Francuz Jean-Luc Dompe u 19. minuti postigao prvi pogodak na susretu, lijepo zabivši iz slobodnog udarca, prvo je vodstvo proslavio sa suigračima i navijačima, a potom je dotrčao do domaće klupe za pričuve



HAMBURG Nogometaši Hamburga svladali su Nuernberg 3-0 u susretu 23. kola druge njemačke lige, a prvi pogodak posvetili su svom donedavnom suigraču, mladom hrvatskom reprezentativcu Mariju Vuškoviću.


Nakon što je Francuz Jean-Luc Dompe u 19. minuti postigao prvi pogodak na susretu, lijepo zabivši iz slobodnog udarca, prvo je vodstvo proslavio sa suigračima i navijačima, a potom je dotrčao do domaće klupe za pričuve.


Uzeo je dres Vuškovića te ga visoko podignuo prema navijačima kao znak podrške nekadašnjem igraču Hajduka koji se i dalje bori kako bi dokazao svoju nevinost oko optužbi za uzimanje dopinga. Proslavu pogotka možete pogledati ovdje




Vušković za Hamburg ne igra od studenoga prošle godine kada je bio pozitivan na eritropoetin, s tim da je i B uzorak potvrdio prvotni nalaz. Vušković se zbog toga suočava s teškom kaznom, ali i dalje vjeruje u svoju nevinost te je pokušava dokazati na sudu.


Za to vrijeme njegov Hamburg juri prema povratku u Bundesligu. Novom pobjedom se učvrstio na drugom mjestu ljestvice te ima bod manje, ali i utakmicu više, od vodećeg Darmstadta. Trećeplasirani Heidenheim ima pet bodova manje od HSV-a. Kasnije tijekom subote derbi će odigrati Heidenheim i Darmstadt.