Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Show u Mostaru

VIDEO Zdravko Mamić na izvanrednoj presici: "Antolić je zmija koju smo stavili u Dinamova njedra. Zaveo je i mog drugog oca"

Autor:

23.12.2022. 12:46
VIDEO Zdravko Mamić na izvanrednoj presici:

Foto: Foto Screenshot

Predsjedniče, nemojte sudjelovati u rušenju kluba. Vi ste inženjer Mirko Barišić, časni gospodin. Tešku artiljeriju ostavljamo za neki drugi put ako se ne budu poštovale ove odluke. Danas ćemo gospodski - zaprijetio je Mamić



RIJEKA Zdravko Mamić, bivši šef Dinama a danas bjegunac od hrvatskog pravosuđa pravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna iz Dinama, održao je u Mostaru još jednu konferenciju za medije. Ovoga puta povod je bio potres u Dinamu gdje je Krešimir Antolić razriješen dužnosti od strane Nadzornog odbora koji je na strani Mamića, odnosno skupštine, dok je Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Barišićem na strani Antolića.


– Zašto sam ovdje? Nećemo se lagati, kada god otvorimo neki portal, vidimo ime Mamić. Vidimo nekakve frakcije i klanove u kojima se stalno barata s mojim imenom i dovodi me se u nekakve grupacije. Izričito niječem da sam dio bilo kakve grupacije osim grupacije zvane GNK Dinamo. Da pojasnim. 1.7. 2015. godine podnio sam neopozivu ostavku na sve pozicije u klubu.


Mamić je nastavio sa svojim uvredama, koje su bile usmjerene prema Krešimiru Antoliću.




– To je čovjek, član uprave, zove se Krešimir Antolić. On je po zanimanju policajac kojeg je hrvatska policija eliminirala iz svojih redova. Moj brat i ja smo u jednom trenutku vodili Dinamo operativno, humano i dobri, a takvi često ispadnu budale. Stavili smo tu zmiju u Dinamova njedra, ta zmija je malo pomalo iskoristila da infiltrira svoju hobotnicu. Između ostaloga, danas je zaposlio svoga brata, koji ima običnu srednju upravnu školu, takav nije kvalificiran da bude direktor Dinamove kupine i direktor poduzeća ‘Plavi korner’ koji vrši usluge ugostiteljstva na Maksimiru.


Zatim je instalirao tri policajca sa sobom jer mu treba drugo uho, nadzor, trebaju mu oni koji će kontrolirati zaposlenike za njegove opake interese. Zaposlio je policajca Hodulaka te njegovog sina i njegovu ženu da vodi Bad Blue Girls. Živi s glasnogovornicom kluba koja nije za taj posao kvalificirana, ali on joj je osigurao da ona bude direktorica PR-a i da bude u premijama nogometne momčadi. Da kad se naši dečki bore za Ligu prvaka, ona prima novce za te rezultate!