Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

NBA liga

Warriorsi ostali bez svoje glavne zvijezde zbog ozljede ligamenta koljena, nije poznato koliko ga neće biti na parketu

Autor: Hina

06.02.2023. 11:59
Warriorsi ostali bez svoje glavne zvijezde zbog ozljede ligamenta koljena, nije poznato koliko ga neće biti na parketu

Foto: Stephen Curry/Foto REUTERS

Curry je već ove sezone propustio 11 utakmica zbog djelomične dislokacije lijevog ramena, a ova ozljeda gotovo sigurno znači da 34-godišnji Curry neće imati svoj deveti nastup na All-Star utakmici 20. veljače u Clevelandu



SAN FRANCISCO  Zvijezda Golden State Warriorsa Stephen Curry pauzirat će na neodređeno vrijeme zbog ozljede lijevog koljena, objavila je njegova momčad u nedjelju.


Warriorsi su priopćili je magnetska rezonanca potvrdila da je Curry pretrpio “djelomično puknuće gornjih tibiofibularnih ligamenata” u lijevom koljenu, kao i puknuće međukoštane membrane i kontuzije tibije.


Curry bi prema medijskim izvješćima mogao izbivati ​​s terena “nekoliko tjedana”, dok su se Warriorsi ograničili na izjavu da on “neće igrati utakmicu u ponedjeljak) i da će detalji o njegovom oporavku biti objavljeni u narednim danima”.




Ozlijedio se u subotu u sudaru s igračem Dallas Mavericksa McKinleyjem Wrightom u trećoj četvrtini utakmice koju su dobili Warriorsi.


On je već ove sezone propustio 11 utakmica zbog djelomične dislokacije lijevog ramena, a ova ozljeda gotovo sigurno znači da 34-godišnji Curry neće imati svoj deveti nastup na All-Star utakmici 20. veljače u Clevelandu.