Utorak, 31. siječnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

2 C°

Rekacije iz Melbournea

Zlatko Dalić i Marijan Kustić priželjkuju finale Lige nacija: "Ponovno možemo napraviti veliki rezultat za Hrvatsku"

Autor: Portal Novi list

25.01.2023. 13:02
Zlatko Dalić i Marijan Kustić priželjkuju finale Lige nacija:

Foto: Foto REUTERS

Igrat ćemo protiv najtežeg protivnika, domaćina, koji će igrati pred punim stadionom i predvođen novim izbornikom - rekao je izbornikRIJEKA Izbornik Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a Marijan Kustić ishod ždrijeba polufinala Lige nacija dočekali su u Melbourneu gdje sudjeluju u radu kampova za dijasporu.


– Igrat ćemo protiv najtežeg protivnika, domaćina, koji će igrati pred punim stadionom i predvođen novim izbornikom. Nizozemska je uistinu sjajna reprezentacija, međutim koju god momčad izvukli igrali bismo protiv jakog protivnika jer su sve četiri reprezentacije među deset najboljih na svijetu. Znamo što je naš cilj, plasman u finale i nastojat ćemo to izboriti. Nizozemci imaju novog izbornika i jako su dobri, pogotovo u obrani. Imaju mlade, potentne igrače i igrat će pred svojom publikom, ali očekujem i veliku podršku naših navijača u Rotterdamu. Čeka nas velika utakmica, za nas će to biti veliki izazov, ali bit ćemo spremni i očekujem našu pobjedu – poručio je Zlatko Dalić.


– Dobili smo najtežu reprezentaciju u završnici Lige nacija, ali optimisti smo, a za to nam pravo daje rezultat na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Jako je bitno da nam igrači u lipnju budu zdravi i spremni, vjerujem u naše dečke i siguran sam da ponovno možemo napraviti veliki rezultat za Hrvatsku – rekao je Marijan Kustić.