Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

SP u skijanju

Ljutić: "Ponosna sam na sebe kako sam obavila neke zavoje i neke dijelove u utrci"

Autor: Hina

16.02.2023. 17:37
Ljutić:

Foto: Zrinka Ljutić/Foto REUTERS

U četvrtak su osim Ljutić nastupili i hrvatski skijaši Leon Nikić i Tvrtko Ljutić u kvalifikacijama veleslaloma te su obojica izborili prolaz



COURCHEVEL MERIBEL “Prva vožnja je bila solidna, a u drugoj sam unatoč nekim greškama bila još i bolja”, rekla je hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nakon što je na Svjetskom prvenstvu osvojila 17. mjesto u veleslalomu.


„Staza je bila super i dobro sam iskoristila broj koji sam imala. Probila sam led na Svjetskom prvenstvu, to je važno. Ponosna sam na sebe kako sam obavila neke zavoje i neke dijelove u utrci. Ovo je moje prvo Svjetsko prvenstvo i sada se veselim suboti i slalomu. To je neka druga priča za mene, drugi svijet“, rekla je nakon veleslalomske utrke Zrinka Ljutić.


U četvrtak su osim Ljutić nastupili i hrvatski skijaši Leon Nikić i Tvrtko Ljutić u kvalifikacijama veleslaloma te su obojica izborili prolaz. Nikić je završio kao deveti, a Ljutić na 14. mjestu.




„Dobro je bilo, posebno u drugom ‘laufu’, tada sam imao četvrto najbolje vrijeme. Dobar mi je osjećaj prije utrke u petak i idem dati sve od sebe“, izjavio je Nikić nakon kvalifikacija, a slično je razmišljao i Ljutić.


„Odradio sam solidnu utrku i najvažnije da sam se kvalificirao za petak. Sada idem dati sve od sebe“.