Petak, 31. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Neobično štivo

Ove kuharice su drske, bezobrazne i sve samo ne konvencionalne. Donosimo pregled najurnebesnijih

Autor: Lucija Sučić

01.01.2023. 08:12
Ove kuharice su drske, bezobrazne i sve samo ne konvencionalne. Donosimo pregled najurnebesnijih

Foto: Unsplash

Tko je rekao da kuharice moraju biti dosadne?Bilo da ne znate baš kuhati ili pak tražite ideju i inspiraciju što skuhati, kuharice su česta stvar za kojom se u tim situacijama poseže.


Ako su vam dosadile klasične ozbiljne kuharice, pogledajte našu listu veoma neobičnih, “bezobraznih” i ludih kuharica koje će vas nasmijati, ali i inspirirati na pripremu novih i zanimljivih recepata.

Ova kuharica urnebesnog naziva nadahnuta je istoimenom YouTube emisijom, a sadrži više od 60 recepata te obećava manje muke u kuhinji. Specifična je zato što i nije baš pristojna, već su recepti pisani u “bezobraznom”, ali humorističnom tonu.Ova urnebesna kuharica nasmijati će vas više od rezanja luka, ali i naučiti različite načine pripreme sendviča. Pisana na totalno nekonvencionalan način, naučite kako spremati delikatesne sendviče direktno od njujorškog kuhara Tylera Korda.Ovo je kuharica koja je nužno potrebna kada ste u kuhinji ali niste baš najtrjezniji… Ona sadrži niz kontrolnih točaka za određivanje alkoholiziranosti čitatelja, a riskantne tehnike poput prženja u dubokom ulju su potpuno isključene!


 


Ova kuharica je točno kako je i zamišljate… Parodija na “Pedeset nijansi sive” sadrži čak 50 recepata za pripremu piletine, a slike su u najmanju ruku… Zanimljive.