Utorak, 31. siječnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Kako do vrhunca?

Što možemo naučiti od žena koje baš uvijek dožive orgazam? 'Nemojte očekivati da vam on čita misli'

Autor: Life

24.01.2023. 07:51
Što možemo naučiti od žena koje baš uvijek dožive orgazam? 'Nemojte očekivati da vam on čita misli'

Foto: iStock

Žene su iskreno istaknule što im u krevetu pomaže za postizanje vrhuncaDok s jedne strane postoje žene koje uvijek, ali uvijek dožive orgazam za vrijeme seksa, postoje i one žene kojima to nikako ne polazi od ruku ili ga dožive rijetko. U čemu je tajna?


Ako je vjerovati novoj studiji provedenoj u Sjedinjenim Američkim Državama, svega 33 posto žena uvijek ili skoro uvijek dožive orgazam za vrijeme seksa. To vam se čini malo? I je. Autori studije su htjeli otkriti što to točno (i je li išta) rade drugačije žene koje skoro uvijek dožive seksualni vrhunac. Ovo su njihovi rezultati:


“Seks je intenzivan”


Sretni postotak je naglasio kako uvijek proživljava intenzivan seksa koji je bogat intimnim trenucima. To znači da par izmjenjuje mnogo poljubaca, prakticira “ručni rad”, ali i oralni seks. Stoga se posvetite seksu i neka vas partner zadovolji na više načina. 


“Ističem što volim”
Jedna od bitnih stavki je iskrenost i otvoren razgovor. Ispitanice su istaknule da svom partneru iskreno govore što vole i što im paše u krevetu. Nemojte očekivati da vam partner čita misli. 


“Osjećam se lijepo”


Žene su istaknule da na doživljavanje orgazma mnogo utječe i to kako se osjećaju u vlastitoj koži. Pomaže im seksi donje rublje, a neke od njih u krevetu vole nositi i razne kostimiće. 


“Volim isprobavati različite stvari”


Ispitanice su objasnile kako s partnerom vole isprobavati različite novitete u krevetu. To može biti nešto drugačiji način izvođenja oralnog seksa, korištenje seksualnih igračaka, ali i samo promjena lokacije ili poza ima pozitivan učinka. 


“Seks traje duže”


Naravno, nitko ne nalaže da upalite štopericu, no sudionice ove studije su istaknule kako uživaju u dužem seksu.