Utorak, 29. studenog 2022

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Što je previše...

Tajlandskoj blogerici prijeti zatvorska kazna zbog konzumiranja čitavih kuhanih šišmiša

Autor: Lucija Sučić

12.11.2022. 07:42
Tajlandskoj blogerici prijeti zatvorska kazna zbog konzumiranja čitavih kuhanih šišmiša

Foto: Unsplash

Ovaj uznemirujući video u međuvremenu je uklonjen sa YouTubeaPhonchanok Srisunaklua, blogerica iz Tajlanda, na svom je YouTube kanalu objavila šokantan video zbog kojeg se mnogima smučilo. Blogerica je snimila vide u kojem jede juhu u kojoj su se nalazili plutajući mrtvi šišmiši.


Da bi stvar bila gora, na snimci je, dok je jela, komentirala kako su joj šišmiši izvrsnog okusa nakon čega ih je počela trgati i jesti zajedno s kostima.


Komentatori su bili, osim zgroženi, zabrinuti za zdravlje blogerice te su je upozoravali kako se izlaže ogromnom riziku.
Uoči halabuke koja se podignula oko ovog čina oglasio se i veterinar Pattaraphon Manee-on, koji je za Daily Mail komentirao: “Ovo je veoma rizično ponašanje, pogotovo zato jer šišmiši imaju puno patogena. Samo diranje sline, krvi i kože je rizično”.


Sada je YouTuberica, koja je osim blogerske karijere i učiteljica, uhićena radi posjedovanja lešina zaštićenih divljih životinja. Nakon čitave drame blogerica se ispričala, no ostaje upitno hoće li izbjeći zatvor ili će biti podvrgnuta nekoj drugačijoj vrsti sankcije.