Foto: Pexels
Za pripremu ovoga jela ne treba vam previše vremena za štednjakom
Nemate previše vremena za napraviti ručak, a jede vam se nešto fino što nije teško za napraviti, a da ipak ima ponešto drugačiji okus.
Isprobajte recept za malo drugačiju teletinu kojoj balzamični ocat daje potpuno novu aromu.
Teleće trakice s balzamičnim octom
Sastojci:
- 600 g teletine
- 30 g brašna
- 100 g rukole
- 4 žlice bijelog vina
- 2 žlice balzamičnog octa
- Grana Padano
Priprema: Teletinu narežite na trakice. Pobrašnite ih te uklonite višak brašna. Ulijte maslinovo ulje u tavu, zagrijte i zatim ispecite trakice teletine.
U maloj posudi pomiješajte balzamični ocat i vino. Nakon nekoliko minuta teletini dodajte preljev od octa i vina da dobijete karakterističan umak.
Za to vrijeme rukolu u zdjeli začinite solju, paprom, uljem i napravite listiće od parmezana.
Poslužite vruće uz šaku listića parmezana i posipajte rukolom.
najnovije
najčitanije
Ostali sportovi
mali nogomet
Sv. Ante Zrilić nekretnine vratio se u Prvu ligu
Zadar
OŠ Krune Krstića
NAGRADE ADDIKO BANKE Zadarske učenice najbolje u financijskoj pismenosti
Plodovi zemlje i mora
VINSKE KRONIKE
Počeo izlaziti prvi hrvatski vinski digitalni časopis, Vinske zvijezde
Ostali sportovi
Uspjeh ŠSD Jadran
Odbojkaši OŠ Bartula Kašića viceprvaci Hrvatske
Zadar
legendarni veslač
Održana komemoracija za Romana Bajla, zadarskog sportskog velikana
Crna Kronika
PU ZADARSKA
VOZAČ JE UHIĆEN Na Bilom Brigu mrtav pijan skrivio prometnu nesreću pa pobjegao, uhvaćen je
Zadar
NAVIJAČKA PJESMA
VIDEO Predstavljena ‘Diži se grade’, nova zadarska navijačka pjesma: ‘Nastala je iz ljubavi prema…’
Županija
obavijest hep-a
DONOSIMO POPIS Nekoliko ulica u Zadru i županiji dio petka bez struje
Plodovi zemlje i mora
NAJULOV
Ninov trofejni kantar
Županija
NEPRAVOMOĆNO