alemka markotic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Srpanj 13, 2020 13:40

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić u ponedjeljak je rekla da je važno prakticirati nove mjere nošenja maski u trgovinama, kao i sve što je Nacionalni stožer za Civilnu zaštitu dosad propagirao – socijalnu distancu i higijenu.

Subota, Srpanj 4, 2020 21:42

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić izjavila je u subotu da je brine porast broja oboljelih u Hrvatskoj i u susjednim zemljama, dodavši međutim da se uz pridržavanje propisanih mjera situacija može držati pod kontrolom.

Petak, Lipanj 26, 2020 10:25

Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” otkriva kako se, od 230 novih inficiranih, na bolničkom liječenju trenutno nalaze 42 osobe.

Četvrtak, Lipanj 25, 2020 10:37

Alemka Markotić jutros je u emisiji HRT-a Dobro jutro Hrvatska poručila da su se nove mjere Stožera morale donijeti, jer se situacija pogoršava i kod nas i u svijetu.

“Stvar je relativno jednostavna. Dok smo se držali mjera situacija je bila izvrsna. Ali u ljudskoj je prirodi je da se opusti, čim joj se učini da opasnost prestaje.

Subota, Lipanj 20, 2020 09:58

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić u razgovoru za Večernji list od subote pozvala je na bolje pridržavanje epidemioloških mjera zaštite od virusa COVID-19.

Utorak, Svibanj 26, 2020 22:41

U RTL-u Danas gostovala je ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić.

Ponedjeljak, Svibanj 25, 2020 22:09

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, profesorica Alemka Markotić, u razgovoru za Novu TV objasnila je koje kriterije je potrebno zadovoljiti kako bi se proglasio kraj epidemije.

Prema njoj, nula novozaraženih nije jedini kriterij koji pritom treba uzeti u obzir.

Petak, Svibanj 15, 2020 21:06

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "dr. Fran Mihaljević", Alemka Markotić gostovala je u RTL-u Danas.

Četvrtak, Svibanj 14, 2020 16:34

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" Alemka Markotić otkrila je u kojoj fazi testiranje njihovih zaposlenika serološkim testovima za utvrđivanje jesu li preboljeli koronavirus, a možda nisu ni znali, javlja televizija N1.

Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 15:20

Prof. dr. Alemka Markotić ravnateljica je Klinike za infektivne bolesti »Dr. Fran Mihaljević« i dio tima koji u protekla dva mjeseca upravlja krizom zbog epidemije koronavirusa. U Klinici su prije desetak dana uspjeli izolirati virus SARS-CoV-2, što predstavlja veliki uspjeh hrvatske medicine i otvara prostor za sudjelovanje Hrvatske u istraživanjima novih lijekova i cjepiva protiv koronavirusa.

Stranice