blazenka divjak

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 20, 2020 19:51

Učenici od 5. do 8. razreda ove se školske godine neće vraćati u školske klupe, dok će se srednjoškolcima nastava i dalje odvijati na daljinu uz mogućnost provedbe praktične nastave i završnih ispita u prostorima škola, objavila je u srijedu ministrica obrazovanja Blaženka Divjak.

Ponedjeljak, Svibanj 11, 2020 21:24

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u ponedjeljak kako su mnogi političari neodgovorno govorili o obrazovanju i nastavi na daljinu te je naglasila da se različite interesne politike ne smiju voditi preko djece, a predviđa se da će se i iduće godine dio nastave provoditi online.

Nedjelja, Svibanj 10, 2020 01:46

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak rekla je u subotu kako će u školama, koje nakon mjesec i pol dana za neke otvaraju svoja vrata, biti oko 4.500 učenika dok će u vrtićima biti možda i tri puta više djece nego u školama.

Četvrtak, Svibanj 7, 2020 21:17

Ispiti na Državnoj maturi polagat će se u dva bloka i to tako da će se obavezni predmeti polagati od 8. do 24. lipnja, a izborni počevši od 25. lipnja, rekla je u četvrtak ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Srijeda, Svibanj 6, 2020 15:29

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je u srijedu da će ministarstvu prvenstveni izvor za nadolazeći rebalans državnog proračuna biti izdaci koji se sada ne ispunjavaju u punoj mjeri, a odnose se na prijevoz učenika i studentske domove u kojima sada ne žive studenti.

Četvrtak, Travanj 30, 2020 13:32

Ministrica Blaženka Divjak istaknula je u četvrtak da su mjere koje Hrvatska predviđa za povratak učenika u školske klupe među najrestriktivnijima u Europi, te upozorila kako su one dio priprema za ono što nas čeka u sljedećoj školskoj godini.

Četvrtak, Travanj 30, 2020 11:05

Ministarstvo znanosti i obrazovanja danas će objaviti preporuke za povratak učenika razredne nastave u osnovne škole 11. svibnja, a kako je jučer najavila ministrica Blaženka Divjak te će preporuke biti prilično ograničavajuće. Izvjesno je da se u škole neće moći vratiti učenici koji imaju respiratorne probleme, koji su to jutro imali temperaturu, kojima netko u obitelji ima takvih problema, koji imaju autoimune bolesti.

Srijeda, Travanj 22, 2020 15:23

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak sudjelavala je u utorak na online sjednici Senata Sveučilišta u Rijeci, poručivši maturantima i roditeljima da je ministarstvo spremno prilagoditi se trenutnim uvjetima i pomoći im, izvijestilo je Sveučilište.

Tema je bila provedba postupka upisa u novu akademsku godinu 2020./2021. i završetka akademske godine 2019./2020. u kontekstu izvanrednog stanja izazvanog pandemijom koronavirusa.

Srijeda, Travanj 22, 2020 09:59

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak jučer je ponovo na Facebooku objavila video kojim se obratila maturantima te ih je obavijestila da je uputila pismo Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja u kojem kaže da gradivo drugog polugodišta četvrtog razreda neće biti u ispitima državne mature.

Utorak, Travanj 21, 2020 14:45 1

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak objavila je u utorak da se gradivo drugog polugodišta 4. razreda za obavezne predmete neće nalaziti u ispitima državne mature, koji će se za te predmete održati od 8. do 29. lipnja, kada će se održati i esej iz Hrvatskog jezika.

Stranice