damir krsticevic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 16, 2018 15:16 1

 Terenski dio međuresorne vježbe Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti "Sigurnost 18", koji se održava od 15. do 17. svibnja 2018. na području Dalmacije, predstavljen je predstavnicima državnih institucija i medija u srijedu, 16. svibnja, u Stankovcima i Pristegu.

Srijeda, Veljača 28, 2018 16:13

Pratimo situaciju koja se svaki dan mijenja i vojska će tu  ostati koliko god bude potrebno kako bi ljudi i naselja mogli raditi svoj  dio posla, kazao je Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade i ministar  obrane RH koji je posjetio snijegom zameteni Gračac. Naime, posljednjih nekoliko dana Gračac je bio u djelomičnoj izolaciji zbog velike  količine snijega, a pojedina sela su i tijekom jučerašnjeg dana bila prometno odsječena.

Petak, Srpanj 21, 2017 15:40

Hrvatski premijer Andrej Plenković,  posjetom 93. zrakoplovnoj bazi Zemunik, zahvalio je pilotima i tehničkom osoblju Protupožarne eskadrile na naporima koje čine gaseći požare na otvorenom. Plenkoviću je, kako je rečeno, ovo bio ranije planirani posjet Zemuniku kojeg je upriličio skupa s potpredsjednik Vlade i ministrom obrane Damirom Krstičevićem. Nakon što je razgledao PP-zrakoplov Canadair CL 415.