daniel radeta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Srpanj 13, 2020 09:18

U subotu su održani izbori za novo vodstvo Gradske organizacije SDP-a Zadar. Za novog predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zadar izabran je Daniel Radeta. Novoizabrani potpredsjednici su Erol Gaši i Nino Mrčela.
Za novo Predsjedništvo izabrane su: Sabina Glasovac, Irena Dragić, Danijela Vukoša i Loreta Stipčević.

Četvrtak, Srpanj 2, 2020 13:45

Gradski vijećnik SDP-a, Daniel Radeta, jedini je kandidat za mjesto predsjednika Gradskog odbora stranke, utvrdila je jučer izborna komisija. Neki o čijim se imenima spekuliralo, očito su odustali, pa je sve izvjesnije kako će Radeta preuzeti zadarsku organizaciju koju, nakon ostavke bivšeg predsjednika, već mjesecima vodi povjerenik.

Četvrtak, Lipanj 25, 2020 12:19

SDP-ov gradski vijećnik Daniel Radeta jučer je predao kandidaturu za predsjednika Gradskog odbora SDP-a. Naime, Središnjica je dan ranije raspisala izbore za zadarsku organizaciju koju je od rujna prošle godine u statusu povjerenika vodi glavni tajnik stranke Nikša Vukas.

Srijeda, Lipanj 3, 2020 17:18

Povjerenik zadarske organizacije SDP-a, Nikša Vukas, glavni tajnik stranke, u ponedjeljak navečer održao je sjednicu Gradskog odbora stranke. Lokalno članstvo već mjesecima iščekuje njegov dolazak, s obzirom da je glavna tema sjednice trebala biti izbor novog rukovodstva GO-a. Naime, Odbor je raspušten još u rujnu prošle godine kada im je Središnjica u Zadar poslala povjerenika koji je do izborne skupštine trebao voditi zadarsku organizaciju.

Petak, Svibanj 15, 2020 13:15

Gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta prije mjesec dana javno je prozvao direktora Turističke zajednice Grada, Marija Paleku, neka kaže kolika mu je plaća te »koliko posto se odrekao u korist proračuna«. Prozivka je uslijedila nakon što je Paleka SDP-ovu gradskom vijećniku, ali i predsjedniku Udruge iznajmljivača privatnog smještaja u Zadru, poručio da »netočnim informacijama obmanjuje javnost i uzrokuje pomutnju u ovom ionako vrlo osjetljivom razdoblju«.

Srijeda, Travanj 22, 2020 16:36

Spremnost kojom je zaštitio zemlju od pandemije korona virusa HDZ-u je donijela najnoviji rejting od gotovo 30 posto. U odnosu na SDP, koji je prije nekoliko mjeseci bio vodeći u anketama popularnosti, HDZ je od ožujka skočio za više od 2,5 posto. Istodobno, SDP-u je, prema istraživanju HRT-a, u samo mjesec dana rejting pao za dva posto.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 12:21

Stranački povjerenik za zadarsku organizaciju SDP-a, Nikša Vukas, sve do unutarstranačkih izbora vodit će Gradski odbor - ovo je jedan od zaključaka sjednice održane ovoga petka sa zadarskim članstvom. Vukas će tako organizaciju voditi iz Zagreba, a kako je obećao, često će dolaziti i u Zadar, saznajemo nakon sjednice koja je trajala satima.

Ponedjeljak, Kolovoz 12, 2019 13:21 1

Iako je gradski vijećnik postao tek početkom ove godine, SDP-ovac Daniel Radeta jedan je od vijećnika koji najviše »vadi mast« gradskoj vlasti. Naime, za razliku od dijela oporbe koja za govornicu izlazi samo zato da bi ih se vidjelo, ali se njihovo djelovanje često svodi samo na kritiku radi kritike, Radeta u javnosti istupa uvijek sa konkretnim prolemima.

Utorak, Siječanj 15, 2019 09:22

Kao što je naš list i najavio prošlog tjedna, Daniel Radeta  novi je vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću. On će do idućih lokalnih izbora stranku zastupati umjesto Darka Vrdoljaka koji je krajem prošle godine napustio SDP i povukao se iz politike nezadovoljan situcijom u stranci. 

Za njegova nasljednika u igri su bila tri člana: Daniel Radeta, Jure  Zubčić i Vedrana Mišković, no ona je povukla kandidaturu te je umjesto  nje član GO-a predložio Ivana Matešića. 

Srijeda, Siječanj 2, 2019 12:29

Ako je itko vjerovao da će na brzinu sklopljena koalicija Zadarskog bloka opstati barem neko vrijeme nakon izbora za mjesne odbore, prevario se. Savez sklopljen od lijevih, desnih i stranaka centra pokazao se neuspjelim eksperimentom za lokalne izbore jer je ljubav pukla  već na prvoj fotelji - onoj za Poluotok.

Stranice