daniel radeta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 22, 2020 16:36

Spremnost kojom je zaštitio zemlju od pandemije korona virusa HDZ-u je donijela najnoviji rejting od gotovo 30 posto. U odnosu na SDP, koji je prije nekoliko mjeseci bio vodeći u anketama popularnosti, HDZ je od ožujka skočio za više od 2,5 posto. Istodobno, SDP-u je, prema istraživanju HRT-a, u samo mjesec dana rejting pao za dva posto.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 12:21

Stranački povjerenik za zadarsku organizaciju SDP-a, Nikša Vukas, sve do unutarstranačkih izbora vodit će Gradski odbor - ovo je jedan od zaključaka sjednice održane ovoga petka sa zadarskim članstvom. Vukas će tako organizaciju voditi iz Zagreba, a kako je obećao, često će dolaziti i u Zadar, saznajemo nakon sjednice koja je trajala satima.

Ponedjeljak, Kolovoz 12, 2019 13:21 1

Iako je gradski vijećnik postao tek početkom ove godine, SDP-ovac Daniel Radeta jedan je od vijećnika koji najviše »vadi mast« gradskoj vlasti. Naime, za razliku od dijela oporbe koja za govornicu izlazi samo zato da bi ih se vidjelo, ali se njihovo djelovanje često svodi samo na kritiku radi kritike, Radeta u javnosti istupa uvijek sa konkretnim prolemima.

Utorak, Siječanj 15, 2019 09:22

Kao što je naš list i najavio prošlog tjedna, Daniel Radeta  novi je vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću. On će do idućih lokalnih izbora stranku zastupati umjesto Darka Vrdoljaka koji je krajem prošle godine napustio SDP i povukao se iz politike nezadovoljan situcijom u stranci. 

Za njegova nasljednika u igri su bila tri člana: Daniel Radeta, Jure  Zubčić i Vedrana Mišković, no ona je povukla kandidaturu te je umjesto  nje član GO-a predložio Ivana Matešića. 

Srijeda, Siječanj 2, 2019 12:29

Ako je itko vjerovao da će na brzinu sklopljena koalicija Zadarskog bloka opstati barem neko vrijeme nakon izbora za mjesne odbore, prevario se. Savez sklopljen od lijevih, desnih i stranaka centra pokazao se neuspjelim eksperimentom za lokalne izbore jer je ljubav pukla  već na prvoj fotelji - onoj za Poluotok.

Petak, Prosinac 7, 2018 20:38

Ususret nedjeljnim izborima za mjesne odbore priopćenjem se obratio Daniel Radeta koji se nalazi na listi br.4 za MO Poluotok.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

u nedjelju 9.12.2018. održavaju se izbori za Mjesni odbor Poluotok. Pravo glasovanja imaju svi stanovnici koji imaju prijavljeno prebivalište na Poluotoku. Izbori će se održati na dvije lokacije u OŠ Petar Preradović i prostorijama Mjesnog odbora u ulici Nikole Matafare, u terminu od 7 do 19 sati.