darko kovacevic daruvarac

Subota, Veljača 9, 2019 18:23

Više je bilo pripadnika Interventne jedinice policije i novinara jer se popodne na Narodnom trgu okupilo tek 50-tak prosvjednika zbog osuđenog nasilnika Darka Kovačevića Daruvarca koji je podsjetimo, u lipnju prošle godine brutalno premlatio 18-godišnju Zadranku Lorenu, a danas, nakon sedam mjeseci pritvora izlazi na slobodu sa svim svojim ispravama u džepu i bez izrečenih bilo kakvih mjera opreza koje bi zaštitile njegovu žrtvu i njezinu obitelj.

Subota, Veljača 9, 2019 10:09
U organizaciji Građanske inicijative danas u 15 sati na Narodnom trgu održat će se još jedan prosvjed građanki i građana povodom brutalnog premlaćivanja djevojke koje je počinio Darko Kovačević Daruvarac, odnosno protiv njegovog sutrašnjeg puštanja na slobodu te za zaštitu obitelji njegove žrtve.
Petak, Veljača 8, 2019 17:44

Nakon što je sjednica Izvanraspravnog vijeća Općinskog suda u Zadru najprije bila prekinuta zbog zahtjeva odvjetnika Darka Kovačevića Daruvarca za izuzećem sudaca koji su o tome trebali odlučivati zajedno s predsjednicom Općinskog suda Anom Mišlov, sjednica je ipak, održana jer je odbijen zahtjev Daruvarčevog odvjetnika za - izuzećem.

Petak, Veljača 8, 2019 15:38

Nakon što je današnja sjednica izvanraspravnog vijeća Općinskog suda u Zadru na kojoj je trebala biti donijeta odluka o izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu, nepravomoćno osuđenog na pet godina zatvora za premlaćivanje djevojke  prekinuta zbog zahtjeva Daruvarčeva odvjetnika, Borisa Radmana, koji je zatražio izuzeće izvanraspravnog vijeća, predsjednice suda Ane Mišlov te predsjednika Županijskog suda u Zadru Borisa Babića, tu nije bio kraj priče.

Petak, Veljača 8, 2019 13:21

Sjednica izvanraspravnog vijeća Općinskog suda u Zadru na kojoj je trebala biti donijeta odluka o izricanju mjera opreza Darku Kovačeviću Daruvarcu, nepravomoćno osuđenog na pet godina zatvora za premlaćivanje djevojke, danas je prekinuta!

Potvrdio nam je to glasnogovornik suda, Denis Klarendić, napominjući kako je do prekida došlo zbog zahtjeva Daruvarčeva odvjetnika, Borisa Radmana, koji je zatražio izuzeće izvanraspravnog vijeća, te čak i predsjednice suda Ane Mišlov.

Četvrtak, Veljača 7, 2019 13:37

Prijetnje smrću obitelji 18-godišnje žrtve Darka Kovačevića Daruvarca uputio je 17-godišnjak sa šireg zadarskog područja za kojeg djelatnici PU zadarske nisu utvrdili izravnu vezu s Daruvarcem.

Kako doznajemo maloljetnik je priveden noćas, odnosno jutros u 1.10 sati, nekoliko sati nakon što je pretučena djevojka putem Instagrama dobila prijeteće poruke sljedećeg sadržaja:

Četvrtak, Veljača 7, 2019 12:00

Kako neslužbeno doznajemo, u prostorije PU zadarske jutros je privedena osoba koja se dovodi u svezu s upućenim prijetnjama putem društvenih mreža.

Pretpostavljamo kako se radi o istoj osobi koja je prijetnje smrću putem lažnog Instagram profila uputila brutalno premlaćenoj 18-godišnjakinji, žrtvi Darka Kovačevića Daruvarca i njezinoj obitelji.

Srijeda, Veljača 6, 2019 21:55 1

Darko Kovačević Daruvarac, koji je 9. siječnja nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke u nedjelju će biti pušten na slobodu. Naime, do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora, a kako ona nije u međuvremenu postala pravomoćna, istu će zbog Zakona o kaznenom postupku kakvog imamo još jednom čekati na slobodi.

Srijeda, Veljača 6, 2019 13:00

Slučaj 31-godišnjeg Darka Kovačevića zvanog Daruvarac, osuđenog na pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje djevojke, ponovno je u središtu pažnje hrvatske javnosti. Naime, Daruvarac bi u nedjelju trebao biti pušten iz pritvora budući da ističe zakonski rok njegova pritvaranja za kazneno djelo za koje je predviđena kazna do pet godina.

Subota, Siječanj 12, 2019 15:32

Suđenje Darku Kovačeviću zvanom Daruvarac  nije u četvrtak moglo proći bez skandala. Sutkinja Mitra Meštrović propustila je u  sudnicu samo TV kuće, dok je više od polovice novinara koji su pratili  ovaj događaj ostalo zakinuto u pravu da odsluša presudu najpoznatijem hrvatskom nasilniku.

Stranice