eu izbori

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 12, 2019 12:11

SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu i kandidatkinja na listi za EU, Biljana Borzan, u Zadru je održala konferenciju za novinare pod nazivom "EU fondovi - ugradnja dizala, dostupnost do stana".

Srijeda, Travanj 10, 2019 10:09

Analiziramo li stranačke liste za europarlamentarne izbore dolazimo do poražavajućeg zaključka, rijetko zabilježenog u lokalnoj političkoj povijesti - najveći gubitnici lista su zadarski HDZ i SDP.

Čak i najminornije stranke koje od svojega osnutka nisu uspjele prijeći izborni prag, imaju na listama za EU parlament kandidate iz Zadra.

Ponedjeljak, Travanj 1, 2019 12:54

Dvije su Zadranke na koalicijskoj listi lijevih i zelenih stranaka: Možemo!, Nova ljevica i ORaH, oformljenoj za izbore za Europski parlament koji će se održati 26. svibnja. To su Atana Grbić (11. mjesto - ORaH) i Mima Simić (5. mjesto - Možemo!). Predstavljanje liste, pod motom "Europa može i drukčije! Za Europu jednakih", održano je prošle subote u Novinarskom domu u

Četvrtak, Ožujak 21, 2019 14:36

Goran Arula imenovan je za predsjednika Izbornog stožera  HNS-a za izbore za Europski parlament, što znači da će i voditi gradsku  organizaciju do imenovanja povjerenika.

Naime, zadarski su narodnjaci ostali bez rukovodstva nakon ostavke  Kristijaan Kovačevića koji je otišao u nezavisne gradske vijećnike. Uz pomoć čelnika Županijskog odbora, Milana Stojanova, Arula će voditi  Gradski odbor i pripremiti ga za prve izbore koji ih čekaju, one za EU  parlament.

Četvrtak, Ožujak 21, 2019 14:31

Nakon nekoliko uzastopnih potresa u stranci, odlazak Siniše  Varge jedan je od onih koji su SDP-u zadali najžešći udarac.