gradonacelnik branko dukic

Utorak, Prosinac 5, 2017 13:21

Godinu dana volontiram u pučkoj kuhinji i socijalnoj samoposluzi. Nezaposlen sam, pa sam trenutačno i ja korisnik zadarskog prenoćišta i tu, u pučkoj kuhinji se i hranim. No, nadam se da će se to uskoro promijeniti i da ću naći barem neki sezonski posao s obzirom na to da i imam iskustva u ugostiteljstvu - rekao je Žan Zaharija.

Četvrtak, Studeni 30, 2017 15:40

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima primio je Jasnu Ančić, glumicu zadarskog Hrvatskog narodnog kazališta i čestitao joj na ovogodišnjoj Nagradi hrvatskog glumišta. Na prijemu su bili i njegovi suradnici; zamjenica gradonačelnika Jagoda Surać te pročelnici Radovan Dunatov i Neven Klarin. U pratnji Jasne Ančić došao je ravnatelj HNK Zadar Renato Švorinić.

Srijeda, Studeni 22, 2017 16:24

Riječ je o vrijednim ljudima koji su svatko iz svojih razloga i spletom nesretnih, životnih okolnosti postali beskućnici. Ovo su priznanje definitivno zaslužili jer se godinama bore i pokušavaju opet, svoj život uzeti u - svoje ruke. Znam koliko im ova nagrada znači, a nama svima je neizmjerno drago da je gradonačelnik to prepoznao i da zna cijeniti - rekla je Mirjana Tadić, zamjenica ravnatelja Caritasa Zadarske nadbiskupije.

Srijeda, Rujan 27, 2017 15:42

Kako je od postavljanja kamen-temeljca za Centar Mocire prošlo punih deset godina, prostor Mocira u međuvremenu je - zastario. Izvijestio je to na svom kolegiju gradonačelnik Branko Dukić  kazavši kako je do toga došlo zbog izmjena u resoru socijalne skrbi.