krada

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 7, 2022 09:51

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Naime, sumnjiči ga se da je početkom rujna 2021. godine u Donjim Biljanama s parkiranog vozila bez registarskih oznaka otuđio razne dijelove, čime je 52-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Ponedjeljak, Siječanj 3, 2022 10:08

Teška krađa

U posljednjih tjedan dana u Privlaci nepoznati počinitelj je provalio u kuću 71-godišnje vlasnice odakle je otuđio televizor, peć na drva i dvije plinske boce. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Četvrtak, Prosinac 30, 2021 10:04

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ga se da je 29. studenog u Zadru, iz trgovine trgovačkog društva u ulici 159. brigade HV otuđio jednu bušilicu, vrijednu oko dvije tisuće kuna.

Bušilica je pronađena i vraćena, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Srijeda, Prosinac 29, 2021 10:22

U posljednjih pet dana u Viru, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 45-godišnjakinje otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Utorak, Prosinac 28, 2021 12:03

U vremenu od 24. do 27. prosinca u ulici Ivana Mažuranića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod-jedrilicu u vlasništvu 23-godišnjaka, odakle je otuđio klimatizacijski sustav. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Ponedjeljak, Prosinac 20, 2021 11:39

U posljednjih tjedan dana u Vrsima nepoznati počinitelj je provalio u objekt u vlasništvu 60-godišnjaka odakle je otuđio miješalicu za beton, građevinsku dizalicu i agregat. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Srijeda, Prosinac 15, 2021 12:07

Teška krađa

U vremenu od kraja rujna ove godine do utorka, 14. prosinca u Dragama nepoznati počinitelj je provalio u garažu 62-godišnjaka odakle je otuđio vanbrodski motor i razni alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Utorak, Prosinac 14, 2021 10:19

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku krađu i krađu.

Naime, sumnjiči ga se da je u posljednja dva mjeseca u Posedarju provalio u kuću 73-godišnje vlasnice, odakle je otuđio alkoholno piće te pribor i hranu za kućne ljubimce, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Ponedjeljak, Prosinac 13, 2021 10:22

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 73-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo krađe.

Naime, sumnjiči ga se da je u posljednjih mjesec dana svoj objekt na području Zadra neovlašteno spojio na vodovodnu mrežu, te koristio vodu iako mu je isporuka bila privremeno obustavljena tijekom studenog ove godine.

Srijeda, Prosinac 8, 2021 10:44

Teška krađa

U vremenu od 05. do 07. prosinca 2021. godine u ulici Blaža Jurjeva u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 54-godišnje vlasnice, odakle je otuđio play station, posteljinu i ručnike. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Stranice