kriminalisticko istrazivanje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Studeni 22, 2021 12:31

Računalna prijevara

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za računalnu prijevaru. Naime, sumnjiči ga se da je 5. studenog 2021.godine u Zadru neovlašteno koristio bankovnu karticu 28-godišnjakinje, kojom je neovlašteno na bankomatu podignuo novac.

Protiv 27-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog računalne prijevare.

Petak, Studeni 19, 2021 10:45

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za pronevjeru.

Naime, sumnjiči ga se da je u srpnju na Pagu kao zaposlenik ugostiteljskog objekta protupravno prisvojio dnevni utržak, čime je vlasniku pričinio materijalnu štetu u iznosu od preko 5.000,00 kuna.

Protiv 37-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog pronevjere.

Srijeda, Studeni 17, 2021 09:50

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči za krađe.

Naime, sumnjiči ju se da je početkom rujna 2021.godine na Polačišću u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđila parfeme i kozmetičke preparate, vrijednosti preko tisuću kuna.

Srijeda, Studeni 10, 2021 10:21

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su dva kriminalistička istraživanja zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te su protiv obojice osumnjičenika podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Ponedjeljak, Studeni 8, 2021 11:55

Teška krađa

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri hrvatska državljanina, u dobi od 33, 25, 24 i 18 godina, koje se sumnjiči da su s ciljem pribavljanja nepripadne materijalne koristi, u ponedjeljak, 01. studenog s gradilišta na Gaženičkoj cesti u Zadru otuđili oko 150 metara bakrenog kabela u vlasništvu trgovačkog društva.

Četvrtak, Studeni 4, 2021 09:28

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u cilju pribavljanja protupravne imovinske koristi počinio više krađa iz trgovina.

Naime, sumnjiči ga se da je u dva navrata, sredinom i krajem listopada ove godine u Ulici Benka Benkovića u Zadru, iz iste trgovine otuđio više raznih parfema, ukupne vrijednosti oko 2.600,00 kuna.

Srijeda, Studeni 3, 2021 11:09

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u listopadu ove godine u Ulici Domovinskog rata u Zadru u hodniku stambene zgrade oštetio sustav video-nadzora i rasvjete.

Protiv 35-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Petak, Listopad 29, 2021 09:29

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči za razbojničku krađu.

Naime, nju se sumnjiči da je 21. svibnja ove godine u ulici Put Stanova u Zadru ušla u trgovinu te otuđila bočice alkoholnog pića, a kad ju je trgovkinja pokušala zaustaviti, fizički ju je napala i pritom lakše ozlijedila te se udaljila s otuđenim pićem.

Četvrtak, Listopad 28, 2021 10:28

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskom državljankom u dobi od 40 godina zbog kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljena trgovina.

Srijeda, Listopad 6, 2021 10:23

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Sumnjiči ga se da je u ožujku 2021. godine na temelju ugovora o izvođenju građevinskih radova od 51-godišnjeg vlasnika vikend kuće primio novčani predujam, a radove nije započeo u dogovorenom roku niti vratio novac.

Protiv 42-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

Stranice