kvartart

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Lipanj 15, 2019 16:10

Od 14. do 22. lipnja održava se ovogodišnji 3. po redu KvartArt, urbani zadarski festival koji okuplja mlade kreativce i njihove projekte kojima je namjera revitalizacija zapuštenih javnih prostora, novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, kao i promoviranje urbane kulture i popularizacija mladenačke umjetnost.

Subota, Lipanj 8, 2019 15:34

Plesnom točkom na Narodnom trgu u Zadru,  najavljeno je treće po redu izdanje zadarskog KvartArta, manifestacije koja je ostala upamćena po brojnim posjetiteljima  i bogatom programu. Cijela se priča podsjećamo, održava  u krugu bivše vojarne Stjepana Radića gdje će se uskoro početi graditi i dugo sanjani Centar za mlade i u neposrednoj blizini Gradske knjižnice.

Nedjelja, Lipanj 24, 2018 11:33

Gužva je bila i jučer prijepodne u Dnevnom boravku zadarskog KvartArta, a najviše je bilo malenih koji su ushićeno gledali sjajnu  predstavu zadarskog Kazališta lutaka - Pas koji nije znao lajati. Glumci  Anđela Ćurković-Petković i Josip Mihatov uspjeli su zadržati dječju  pažnju gotovo punih 40 minuta. Bila je tu i Mala kuhinja gdje su djeca  "kuhala" - sendviče.

Petak, Lipanj 22, 2018 23:39

Vjerojatno ste primijetili, ako ste proteklih par dana bilo autom ili pješke, prošli Ulicom Stjepana Radića - nastajanje jednog uličnog murala. Riječ je o muralu kojeg oslikava omiljeni gimnazijski profesor i poznati zadarski umjetnik Valentino Radman.

Četvrtak, Lipanj 21, 2018 12:15

U petak, 22. lipnja održat će se četvrti po redu koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Miroslav Tadić, gitara i Yvette Holzwarth, violina.

Koncert pod zvijezdama održati će se u Žutinelu – parkiralištu u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića na Voštarnici s početkom u 21 sat.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 08:45

KvartArt - zadarski urbani festival upravo ulazi u svoju drugu  polovinu i to vrlo uspješnu drugu polovinu. Tek su mu dvije godine, a već  se nametnuo kao nezaobilazno događanje u kontekstu pokretanja zadarskih četvrti, micanja fokusa s Poluotoka na neke druge dijelove grada. 

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 12:24

U srijedu, 20. lipnja održat će treći po redu koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će zadarski bendovi – Beletti, Jeremiah, Dah i Utvare

Koncert će se održati u Dnevnom boravku (koji se nalazi na parkiralištu pored zgrade budućeg Centra za mlade u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić) s početkom u 21 sat.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 11:31
Subota, Lipanj 16, 2018 11:30

Koncertom  grupe Nipplepeople sinoć je počeo drugi KvartArt Zadar koji u na Voštarnicu privukao oko tisuću ljudi, a možda i više. Ovaj jedinstveni festival svoje prvo uspješno izdanje dobio je lani, a kako je počelp nastavak bi mogao biti još uspješniji. Već prve večeri posjetitelji su mogli, osim u koncertu, uživati i u sajmu ArtMarket buvljaku, a program se nastavlja kroz tjedan dana izložbama, radionicama, ArtMarketom, predavanjima, koncertima...

Petak, Lipanj 15, 2018 09:10

Zadarska Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ već petnaest godina uspješno potiče sudjelovanje mladih u lokalnoj zajednici, kao i volonterske aktivnosti putem svojih brojnih programa i projekata usmjerenih uglavnom na djecu i mlade. Tako je upravo ovih dana u organizaciji CINAZ-a započeo uvodni tečaj španjolskog jezika koji će trajati mjesec dana, a kojeg vodi volonterka ove udruge Maria Čolak.

Stranice