kvartart

Petak, Lipanj 22, 2018 23:39

Vjerojatno ste primijetili, ako ste proteklih par dana bilo autom ili pješke, prošli Ulicom Stjepana Radića - nastajanje jednog uličnog murala. Riječ je o muralu kojeg oslikava omiljeni gimnazijski profesor i poznati zadarski umjetnik Valentino Radman.

Četvrtak, Lipanj 21, 2018 12:15

U petak, 22. lipnja održat će se četvrti po redu koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će – Miroslav Tadić, gitara i Yvette Holzwarth, violina.

Koncert pod zvijezdama održati će se u Žutinelu – parkiralištu u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića na Voštarnici s početkom u 21 sat.

Srijeda, Lipanj 20, 2018 08:45

KvartArt - zadarski urbani festival upravo ulazi u svoju drugu  polovinu i to vrlo uspješnu drugu polovinu. Tek su mu dvije godine, a već  se nametnuo kao nezaobilazno događanje u kontekstu pokretanja zadarskih četvrti, micanja fokusa s Poluotoka na neke druge dijelove grada. 

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 12:24

U srijedu, 20. lipnja održat će treći po redu koncert u sklopu drugog zadarskog urbanog festivala KvartArt 2018., a nastupit će zadarski bendovi – Beletti, Jeremiah, Dah i Utvare

Koncert će se održati u Dnevnom boravku (koji se nalazi na parkiralištu pored zgrade budućeg Centra za mlade u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić) s početkom u 21 sat.

Ponedjeljak, Lipanj 18, 2018 11:31
Subota, Lipanj 16, 2018 11:30

Koncertom  grupe Nipplepeople sinoć je počeo drugi KvartArt Zadar koji u na Voštarnicu privukao oko tisuću ljudi, a možda i više. Ovaj jedinstveni festival svoje prvo uspješno izdanje dobio je lani, a kako je počelp nastavak bi mogao biti još uspješniji. Već prve večeri posjetitelji su mogli, osim u koncertu, uživati i u sajmu ArtMarket buvljaku, a program se nastavlja kroz tjedan dana izložbama, radionicama, ArtMarketom, predavanjima, koncertima...

Petak, Lipanj 15, 2018 09:10

Zadarska Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ već petnaest godina uspješno potiče sudjelovanje mladih u lokalnoj zajednici, kao i volonterske aktivnosti putem svojih brojnih programa i projekata usmjerenih uglavnom na djecu i mlade. Tako je upravo ovih dana u organizaciji CINAZ-a započeo uvodni tečaj španjolskog jezika koji će trajati mjesec dana, a kojeg vodi volonterka ove udruge Maria Čolak.

Srijeda, Lipanj 6, 2018 14:31

Zadar odavno nije imao zanimljiviju konferenciju za novinare od današnjeg predstavljanja KvarArta, a kojega su, umjesto samih organizatora,  predstavili polaznici Drame plus. Okupljenima su u dinamičnom igrokazu/razgovoru predstavili bogat program u kojem će se od 15. do 23. lipnja na više lokacija u prostoru vojarne Stjepana Radića isprepletati više od 60 aktivnosti koje će organizirati brojne udruge i institucije s područja grada.

Petak, Svibanj 25, 2018 20:05

 Ususret ovogodišnjem KvartArtu, a koji započinje 15. lipnja,  u nekadašnjoj vojarni Stjepana Radića na Voštarnici već su započeli s radovima.

Nedjelja, Travanj 29, 2018 16:15

I ove godine ponavlja se KvartArt, urbani festival na području vojarne Stjepana Radića na Voštarnici, koji je prošle godine privukao brojne udruge i građane te oživio taj, odavno derutan i napušten  prostor.