mario paleka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Kolovoz 21, 2019 15:13

Nastavno na nedavnu izjavu ministra turizma Garija Cappellija kako je Hrvatska dosegnula svoj maksimum, te kako ide kampanja za posezonu, razgovarali smo s Marijom Palekom, direktorom Turističke zajednice grada Zadra.
Bez zadrške, Paleka ističe kako možemo biti zadovoljni s ovogodišnjom turističkom sezonom koja još uvijek traje, a o tome svjedoči statistika.

Petak, Kolovoz 2, 2019 13:31

Objava HTZ-a i Ministarstva turizma o padu prometa u srpnju za 1,5 posto prema podacima eVistora, potaknulo nas je na traženje intervjua s Mariom Palekom, direktorom Turističke zajednice Grada Zadra. Naime, objavljen je podatak o padu gotovo prvom u desetljećima, makar nevelikom, ali u značajnom turističkom mjesecu, i time potvrđene uzavrele ovoljetne priče o srpanjskoj rupi.

Subota, Srpanj 20, 2019 20:26

Ljetna škola kulturnog turizma u Zadar je dovela neka od najvećih znanstvenika iz područja kulture i turizma. Naime, Sveučilište u Zadru u suradnji s partnerima Gradom Zadrom, Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Narodnim muzejom Zadar te Turističkom zajednicom Grada Zadra, od 15. do 20. srpnja 2019. godine organiziralo je »Međunarodnu ljetnu školu kulturnog turizma«.

Subota, Lipanj 15, 2019 10:15

Turistička zajednica Grada Zadra na svojim je stranicama  objavila popis lipanjskih zabavnih događanja, ali i događaja narednih  mjeseci. Novost koja se može uočiti jest da će događanja ovog ljeta  obuhvatiti širi prostor Poluotoka, a ne samo prostor oko Narodnog trga  što je svakako pozitivan pomak u odnosu na protekle godine.

Subota, Studeni 17, 2018 18:15

Program Adventa u Zadru 2018. donosi za svakoga ponešto.  Od 24. studenog do ispraćaja posljednjeg dana u godini, građani će svakodnevno moći uživati u zabavno-glazbenim sadržajima, a svakako ne  treba smetnuti s uma i blagdanske gastro delicije u sklopu „adventskih  kućica“ koje će za posjetitelje pripremati brojni ugostitelji. Advent u Zadru zajednički je projekt Grada Zadra, TZ grada Zadra i Tržnice, a za koji  su predvidjeli trošak od oko milijun kuna.

Četvrtak, Listopad 18, 2018 01:23

Sukladno odredbi članka 260. a Zakona o trgovačkim društvima, Mario Paleka u srjedu je podnio ostavku na mjesto predsjednika Nadzornog odbora Nogometnog kluba Zadar s.d.d.

Srijeda, Rujan 26, 2018 13:00

Mario Paleka nedavno je izabran za direktora Turističke zajednice grada Zadra. Ovih će dana, budući da je istekao žalbeni rok, stupiti na tu odgovornu i zahtjevnu dužnost. Čeka ga puno posla, a prije  svega upoznavanje sa svim što mu je prethodnik Ante Rados ostavio u  zalog.

Srijeda, Rujan 12, 2018 11:44

Danas je na Turističkom vijeću Turističke zajednice Grada Zadra za novog direktora TZ Zadra izabran je Mario Paleka. S Palekom smo razgovarali odmah nakon njegova izbora za direktora Turističke zajednice Grada, a evo što kaže u svojoj prvoj izjavi za medije:

Utorak, Rujan 11, 2018 12:50

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra za novog direktora izabran je diplomirani kineziolog Mario Paleka. Među sedmoro kandidata izabran je kao najbolji, no kako saznajemo od članova Turističkog vijeća njegova prezentacija programa nije prošla glatko s obzirom da su ga neki članovi velikog vijeća "rešetali" stručnim pitanjima koja su ga pomalo zbunila.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 10:49

Vijećnica SDP-a Irena Dagić pecnula je gradonačelnika Dukića prilikom Aktualnog sata Gradskog vijeća pitanjem: "Gradonačelniče, hoće li vaš prijatelj Mario Paleka postati direktor Turističke zajednice grada Zadra?"

- Što se tiče Marija Paleke on je moj prijatelj, prijavio se na natječaj, zadovoljava sve uvjete, ali o tome hoće li on biti direktor neću samo ja odlučiti nego Turističko vijeće koje ne čine  samo predstavnici Grada, odgovorio joj je Dukić.

Stranice