mario paleka

Srijeda, Rujan 26, 2018 13:00

Mario Paleka nedavno je izabran za direktora Turističke zajednice grada Zadra. Ovih će dana, budući da je istekao žalbeni rok, stupiti na tu odgovornu i zahtjevnu dužnost. Čeka ga puno posla, a prije  svega upoznavanje sa svim što mu je prethodnik Ante Rados ostavio u  zalog.

Srijeda, Rujan 12, 2018 11:44

Danas je na Turističkom vijeću Turističke zajednice Grada Zadra za novog direktora TZ Zadra izabran je Mario Paleka. S Palekom smo razgovarali odmah nakon njegova izbora za direktora Turističke zajednice Grada, a evo što kaže u svojoj prvoj izjavi za medije:

Utorak, Rujan 11, 2018 12:50

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra za novog direktora izabran je diplomirani kineziolog Mario Paleka. Među sedmoro kandidata izabran je kao najbolji, no kako saznajemo od članova Turističkog vijeća njegova prezentacija programa nije prošla glatko s obzirom da su ga neki članovi velikog vijeća "rešetali" stručnim pitanjima koja su ga pomalo zbunila.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 10:49

Vijećnica SDP-a Irena Dagić pecnula je gradonačelnika Dukića prilikom Aktualnog sata Gradskog vijeća pitanjem: "Gradonačelniče, hoće li vaš prijatelj Mario Paleka postati direktor Turističke zajednice grada Zadra?"

- Što se tiče Marija Paleke on je moj prijatelj, prijavio se na natječaj, zadovoljava sve uvjete, ali o tome hoće li on biti direktor neću samo ja odlučiti nego Turističko vijeće koje ne čine  samo predstavnici Grada, odgovorio joj je Dukić.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:00 1

S obzirom da je Radosova ostavka u Gradu već davno poznata stvar, u HDZ-u se već dulje vrijeme spekulira o njegovom nasljedniku.

Prema onome što smo neslužbeno čuli u stranci, u igri je zasad Mario Paleka, voditelj Sportskih programa i objekata gradske tvrtke Zadar sport.

Očito je riječ o mladom HDZ-ovom kadru kojemu se traži neka bolja funkcija s obzirom da je Palekino ime u stranci nedavno spominjanao kao ono nasljednika Radovana Dunatova, gradskog pročelnika za kulturu.