neovisni za hrvatsku

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 26, 2018 14:48

Neovisni za Hrvatsku osnovali su klub vijećnika NHR-a u Županijskoj skupštini Zadarske županije.

Predsjednik kluba je Dalibor Barešić, a članovi su Dario Perković, Mladen Mestrović i Stipe Bjeliš.

Utorak, Veljača 20, 2018 14:46 1

Dolazak u Zadar čelnika stranke Neovisni za Hrvatsku,  Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića, trebao je biti uobičajena novinska  konferencija, no ona se pretvorila u poveći skup ljudi na koji su došli  čak i oni koji sa strankom  nemaju veze jer su se samo htjeli - slikati s  Brunom Esih. 

Ponedjeljak, Veljača 19, 2018 13:08

Stranka Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović - Neovisni za Hrvatsku sutra će i službeno započeti s radom u gradu i županiji. Naime, u hotelu Kolovare u 11 sati bit će održana novinska konferencija na kojoj će biti imenovani koordinatori stranke za Zadar i županiju te održane pripreme za osnivanje ogranaka. U stranci najavljuju da će se javnosti obratiti predsjednica stranke, Bruna Esih, politički tajnik Zlatko Hasanbegović te novoimenovani koordinatori Vlado Kovačević i Mate Lukić.

Ponedjeljak, Siječanj 8, 2018 14:45

Velikim skupom u hotelu Kolovare lokalna politička scena 3. veljače dobiva novu stranku: Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović - Neovisni za Hrvatsku. Naime, nakon što je više gradskih i županijskih vijećnika, ali i četrdesetak općinskih, napustilo HSP Ante Starčevića i otišlo u nezavisne vijećnike, ovo je sada i formalan početak rada stranke koja će pred brojnim članstvom i simpatizerima imenovati koordinatore za grad i županiju.

Četvrtak, Listopad 12, 2017 13:57

 Dvojica Mostovih vijećnika u Županijskoj skupštini dogovaraju prelazak u stranku Bruna Esih - Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku (NHR), čime bi predsjednik najdesnije hrvatske stranke već u startu dobio dva vijećnika u Županiji!

Vijest o pripremi osnivanja podružnice u Zadru jučer nam je potvrdio sam Hasanbegović, otvoreno za naš list pojasnivši koliko mu je Zadar zanimljiv i na koga ovdje sve računa.