oleg butkovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Travanj 16, 2018 19:09

U sklopu radnog posjeta Zadarskoj županiji ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković danas je sa suradnicima i predstavnicima Zadarske županije te zadarskih gradova i općina obišao Nin,  rivu u Petrčanima gdje su u tijeku radovi na sanaciji obalnog dijela i mula te Privlaku gdje ga je općinski načelnik Gašpar Begonja upoznao s projektom „Privlački gaz“ za koji je u suradnji s tvrtkom Plovput nedavno izrađena studija utjecaja na okoliš.

Petak, Travanj 13, 2018 14:09

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u ponedjeljak, 16. travnja, sa suradnicima će boraviti u radnom posjetu Zadarskoj županiji.

Tom će prilikom, u Tkonu na otoku Pašmanu, ministar Oleg Butković s ravnateljem Središnje agencije za financiranje programa i projekata EU Tomislavom Petricom i ravnateljem Županijske lučke uprave Zadar Davorom Škibolom, potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju trajektne luke Tkon.

Petak, Studeni 17, 2017 09:57

Vezano za liberalizaciju taksi usluga i legalizaciju usluga Ubera, koju je početkom tjedna najavio ministar Oleg Butković, zadarski taksisti pozdravljaju liberalizaciju tržišta, ali ne odobravaju uvođenje Ubera. Sličnog je mišljenja Predarg Šimunov, iz sindikata zadarskih taksista koji smatra kako se u Hrvatskoj Uber trebao zabraniti, kao što je to učinjeno u Njemačkoj i Francuskoj.

Petak, Listopad 27, 2017 22:51

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković u ponedjeljak, 30. listopada, prisustvovat će potpisivanju Sporazuma o zajedničkom financiranju državne brzobrodske linije 9141 Pula – (Unije – Susak) – Mali Lošinj – (Ilovik – Silba) – Zadar.

Sporazum će potpisati ravnateljica Agencije za obalni linijski pomorski promet Paula Vidović sa predstavnicima Primorsko-goranske i Zadarske županije te gradova Pula, Mali Lošinj i Zadar.

Srijeda, Rujan 13, 2017 16:51

- Kad zbrojimo sve štete, a do sada je obrađeno oko 30 posto od svega što je stradalo, napravit ćemo plan obnove i Vlada će donijeti cjelovito rješenje sanacije.

Srijeda, Srpanj 12, 2017 16:54

Preduvjet, odnosno korak bliže k onome što hrvatski ribari priželjkuju već godinama - uređene ribarske luke, učinjen je danas u vijećnici Zadarske županije. Tamo je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, s ravnateljima pet lučkih uprava potpisao 8.475.000 kuna vrijedne ugovore za izradu projektne dokumentacije potrebne za uređenje infrastrukture u ribarskim lukama.

Srijeda, Srpanj 12, 2017 14:44

Razlog zbog kojeg je prvi takav brod stigao upravo na zadarsko područje utemeljen je na statistikama prema kojima je Lučka kapetanija Zadar prošle godine imala najviše intervencija u službi traganja i spašavanja