potpisivanje ugovora

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 28, 2021 14:47

U Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održana je svečanost uručivanja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini koju je organizirao Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Srijeda, Svibanj 26, 2021 17:49

U sklopu kapitalnog infrastrukturnog projekta "Projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane" potpisan je ugovor za dogradnju Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Centar s ciljem optimizacije rada uređaja. Ugovor su  potpisali direktor Odvodnje d.o.o. Grgo Peronja i Kristijan Milaković, direktor tvrtke Nicro d.o.o., koja je izvođač radova.

Petak, Svibanj 14, 2021 15:00 1

Veliki dan za Privlaku koja je najpoznatija po sabunjarima koji su u prošlosti mukotrpnim radom vadili pijesak iz mora. Općinski načelnik Gašpar Begonja – Gajo potpisao je dva ugovora za izuzetno važne projekte vrijedne ukupno 25,5 milijuna, za proširenje i produbljivanje Privlačkog gaza u vrijednosti od preko 22 milijuna kuna i za sanaciju mula u Selu u vrijednosti od 3,5 milijuna kuna.

Petak, Svibanj 14, 2021 12:45

Državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver danas boravi u Zadarskoj županiji gdje potpisuje ugovore vrijedne gotovo 72 milijuna kuna kojima će se unaprijediti javni gradski prijevoz u Zadru te će urediti međusobne aktivnosti u svrhu skorašnje realizacije projekta proširenja i produbljenja Privlačkog gaza.

Četvrtak, Svibanj 13, 2021 13:53 1

Sutra se u Zadru i Privlaci potpisuju važni ugovori za unapređenje javnog gradskog prijevoza u Zadru te sporazum za koordinaciju aktivnosti i financiranja dugoočekivanog projekta proširenja i produbljenja Privlačkog gaza.

Četvrtak, Svibanj 13, 2021 10:59

Zadarski župan Božidar Longin jučer je u luci Dugovača u Dragama potpisao Ugovor o koncesiji za luku nautičkog turizma – Marinu Drage, s koncesionarom, tvrtkama VV Razvoj projekata d.o.o. Karlovac i Star turist d.o.o. Karlovac koje su predstavljali Vladimir Vuković i Tomislav Hrastovčak. Riječ je o luci nautičkog turizma vrijednoj gotovo 63 milijuna kuna, a imat će do 200 vezova.

Srijeda, Svibanj 12, 2021 10:30 1

U sklopu Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane, financiranog sredstvima EU iz kohezijskog fonda, jučer je upriličeno potpisivanje Ugovora.

Utorak, Svibanj 11, 2021 10:30

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je s državnim tajnikom Šimom Mršićem jučer, 10. svibnja posjetila Zadarsku županiju. Osim što je u Turnju otvorila Dječji vrtić Cvitić vrijedan 9,14 milijuna kuna, sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom posjetila je i Poduzetnički inkubator u Biogradu na Moru gdje je u nazočnosti biogradskog gradonačelnika Ivana Kneza uručila nove ugovore o potporama iz Programa ruralnog razvoja.

Petak, Svibanj 7, 2021 10:26

Na trgu u Kolanu kod općinske zgrade jučer je potpisan Ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije na području vodoopskrbnog sustava Pag, za izgradnju vodospreme Kolan 2. Ugovor su potpisali Valentin Dujmović, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, i Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag d.o.o.

Subota, Svibanj 1, 2021 11:47

U nazočnosti gradonačelnika Grada Zadra, Branka Dukića i pročelnika za EU fondove, Ante Ćurkovića, direktor tvrtke Inovativni Zadar Alan Kociper i direktor tvrtke izvođača Minigradnja d.o.o. Vodice, Antonio Perica, potpisali su Ugovor o javnim radovima izgradnje nove zgrade poduzetničkog inkubatora na području Biloga briga.

Stranice