potpisivanje ugovora

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 7, 2021 10:26

Na trgu u Kolanu kod općinske zgrade jučer je potpisan Ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije na području vodoopskrbnog sustava Pag, za izgradnju vodospreme Kolan 2. Ugovor su potpisali Valentin Dujmović, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda, i Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag d.o.o.

Subota, Svibanj 1, 2021 11:47

U nazočnosti gradonačelnika Grada Zadra, Branka Dukića i pročelnika za EU fondove, Ante Ćurkovića, direktor tvrtke Inovativni Zadar Alan Kociper i direktor tvrtke izvođača Minigradnja d.o.o. Vodice, Antonio Perica, potpisali su Ugovor o javnim radovima izgradnje nove zgrade poduzetničkog inkubatora na području Biloga briga.

Četvrtak, Travanj 1, 2021 12:00 1

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i državni tajnik Josip Bilaver za lučku infrastrukturu i sanaciju pomorskog dobra u luci Gaženica uručili su 18 ugovora ukupno vrijednih 15 milijuna kuna. Općina Sukošan dobila je najveći iznos, za dva projekta ukupno 3,9 milijuna kuna. U tijeku su javni natječaji za izvođače radova na Barbiru te u luci od Rive do Keranovog mula.

Ponedjeljak, Studeni 16, 2020 16:08

Jutros su u Maloj vijećnici predstavnici Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i zadarske tvrtke »Odvodnja d.o.o. Zadar« potpisali ugovor o kreditiranju »Projekta poboljšanja vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane« vrijedan 4,5 milijuna eura.

Petak, Srpanj 3, 2020 13:52

Zadarska riva, uz Sv. Donat, svakako je simbol našega grada. Znamo da je više puta opjevana i da gosti iz cijeloga svijeta dolaze s nje pogledati najljepši zalazak sunca. U odnosu na ostale gradove uz obalu, naša riva posebna je po činjenici da nije asfaltirana, te da ima lijep zeleni pojas koji, uz perivoje Vladimira Nazora i Kraljice Jelene, zaista možemo nazvati plućima grada.

Petak, Srpanj 3, 2020 09:40

Zračna luka Zadar d.o.o. s tvrtkom Trames d.o.o. iz Dubrovnika potpisala je Ugovor o izradi projektne dokumentacije za produljenje Uzletno-sletne staze 13/31. Riječ je o iznimno važnom projektu jer će njegovom realizacijom i konačnim produljenjem piste za dodatnih 700 metara, uz pripadajuće rulne staze, Zračna luka Zadar moći primati i najveće zrakoplove iz najudaljenijih prekooceanskih odredišta.

Ponedjeljak, Listopad 14, 2019 20:12

U radnom posjetu Zadru i županiji danas je bio ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Marko Pavić. Cilj posjeta ovoga je puta bila dodjela ugovora za koje je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije osiguralo nacionalna i europska sredstva. Susret je otvorio župan Božidar Longin, izražavajućio zadovoljstvo brojnim projektima koji će na ovaj način biti sufinancirani sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 16:18

U službenom posjetu Gradu Zadru boravila je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić sa suradnicima. Tijekom boravka Zadru održala je radni sastanak s gradonačelnikom Brankom Dukićem i suradnicima na temu pripreme i provedbe aktivnosti ministarstva, koje se odvijaju na području Grada Zadra.

Utorak, Lipanj 18, 2019 17:36

Jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Zadar svečano potpisan ugovor s dobitnicima inovacijskih vaučera u sklopu EU projekta 4helix+ ŽK Zadar. Riječ je o tripartitnom ugovoru sa šestero dobitnika inovacijskih vaučera s područja Zadarske županije i njihovim pružateljima znanja.

Petak, Lipanj 14, 2019 13:49

U Maloj vijećnici Grada Zadra potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovor o sufinanciranju za Projekt  poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane.

Stranice