propusnice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Travanj 1, 2020 16:10

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH, Stožer CZ Grada Paga može izdati propusnicu isključivo zbog vitalnih obiteljskih razloga, kao što su pružanje skrbi djeci ili starijim i nemoćnim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Subota, Ožujak 28, 2020 21:23 1

Ovih dana imamo velik problem s kupovinom i nabavom hrane. Naime, na Rivnju je trenutno 30-ak ljudi, uglavnom starije životne dobi, a nemamo nikakvu trgovinu gdje bismo kupovali hranu već moramo ići u Zadar. Međutim, sada da bismo došli do Zadra moramo od Općine Preko, pod čijom smo ingerencijom, tražiti propusnice.

Subota, Ožujak 28, 2020 09:39

Odlukom Stožera civilne zaštite od 23. ožujka je na snazi izričita zabrana napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Hrvatskoj. Za ishođenje propusnice u zahtjevu potrebno je navesti osobne podatke i razlog traženja propusnice. Po odluci o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka, na području PU zadarske uspostavljeno je 17 punktova u prometu na kojim se kontroliraju osobe, odnosno propusnice.

Petak, Ožujak 27, 2020 12:54

Na današnjoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, načelnik Policijske uprave zadarske, Anton Dražina, istaknuo je kako je policija dosad izvršila ukupno 456 provjera po redovitim dojavama i radu na punktovima o mogućem kršenju mjera samoizolacije te je evidentirala 44 kršenja mjera:

Srijeda, Ožujak 25, 2020 21:00

Udruga Otočni Sabor oglasila se u srijedu priopćenjem u kojem su se zahvalili Nacionalnom stožeru civilne zaštite i Agenciji za obalni linijski pomorski promet što u ovoj kriznoj situaciji nisu ni jedan otok ostavili nepovezanim s kopnom zbog snabdijevanja.

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:00

Zbog učestalih upita i nerazumijevanja na što se točno odnose propusnice, molimo vas da sljedeću obavijest prenesete u svojim medijima, s naglaskom na to da unutar granica grada nisu potrebne propusnice.
Propusnice se izdaju samo za napuštanje mjesta prebivališta, unutar grada nisu potrebne.

Utorak, Ožujak 24, 2020 10:03

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka od 23. ožujka 2020. godine, Stožer civilne zaštite Grada Zadra zaprima zahtjeve za izdavanje propusnice isključivo iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština), putem e-mail adrese: stozer.propusnice@grad-zadar.hr.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 13:45

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković uputio je svim stožerima civilne zaštite na području Zadarske županije preporuke i smjernice  vezane za razvoj situacije oko koronavirusa COVID-19 I donesene Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.  Time ih obavještava  da za osobe koje će putovati, sukladno točki II. stavak e.