stozer civilne zastite grada zadra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Travanj 20, 2020 18:29

Od pojave koronavirusa u našoj zemlji i početka djelovanja lokalnih stožera Civilne zaštite mnogi se građani pitaju kolike su njihove ovlasti, odnosno u kolikom omjeru zapravo mogu odrađivati posao policije.

Petak, Travanj 3, 2020 17:07

Zbog povećanog broja zahtjeva koji pristižu i tehničkih poteškoća sustava izdavanja e-propusnica putem web stranice Ministarstva uprave RH https://epropusnice.gov.hr/, dolazi do nedostupnosti pojedinih dijelova sustava, javljaju iz Stožera civilne zaštite grada Zadra.

Petak, Travanj 3, 2020 15:34

O situaciji s propusnicama što ih izdaje gradski stožer civilne zaštite, kao i o tome mogu li djelatnici Civilne zaštite u Zadru raditi ono što policija ne stiže, danas je novinarima govorio gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, napominjući kako je iz Zagreba došlo upozorenje da se svi moraju ponašati odgovorno:

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:00

Zbog učestalih upita i nerazumijevanja na što se točno odnose propusnice, molimo vas da sljedeću obavijest prenesete u svojim medijima, s naglaskom na to da unutar granica grada nisu potrebne propusnice.
Propusnice se izdaju samo za napuštanje mjesta prebivališta, unutar grada nisu potrebne.

Utorak, Ožujak 24, 2020 10:03

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka od 23. ožujka 2020. godine, Stožer civilne zaštite Grada Zadra zaprima zahtjeve za izdavanje propusnice isključivo iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština), putem e-mail adrese: stozer.propusnice@grad-zadar.hr.

Utorak, Rujan 12, 2017 14:57

Dan nakon katastrofalnih i neviđenih poplava na širem zadarskom području štete se još zbrajaju, a sve nadležne službe angažirane su na sanaciji i vraćanju u funkciju prometnica, javnih objekata te privatnih prostora.

Ponedjeljak, Rujan 11, 2017 22:07

Povodom izvanrednih okolnosti, kišnog i grmljavinskog nevremena koje je danas zahvatilo grad Zadar i okolicu, gradonačelnik Branko Dukić i pročelnik UO za odgoj i školstvo Joso Nekić održali su izvanredni sastanak s ravnateljima zadarskih dječjih vrtića i osnovnih škola. Na sastanku je zaključeno kako će velika većina ustanova sutra raditi normalno. Od osnovnih škola neće raditi OŠ Voštarnica te područne škole OŠ Bartula Kašića (Bokanjac, Poljica, Dračevac Ninski i Žerava). Učenici od 5.

Ponedjeljak, Rujan 11, 2017 11:56

Povodom grmljavinskog nevremena praćenog obilnim oborinama koje je jutros zahvatilo grad Zadar i zadarsko područje Stožer civilne zaštite Grada Zadra održao je hitan sastanak na kojem su doneseni sljedeći zaključci: