subotnja spica

Subota, Prosinac 22, 2018 16:28
Subota, Prosinac 1, 2018 18:40

Niti prohladno i kišno jutro nije spriječilo naše sugrađane, ali i goste u obavljanju njihovih svakodnevnih aktivnosti, ali i druženju i činjenju dobrog.

Subota, Studeni 3, 2018 18:42

Nakon dva kišna dana koji su, unatoč produljenom prazničkom vikendu gotovo onemogućili izlazak iz domova, jučer je oblačni  dan, ali bez prijetnje kišom, te vrlo toplo vrijeme za ovo doba godine,  izmamio  Zadrane na izlazak u središte grada. Iskoristili su mnogi to vrijeme za druženje s prijateljima, lijenu subotnju kavu, šetnju ili kupovinu.

Subota, Listopad 20, 2018 18:22

Brojni sugrađani i još pokoji gost iskoristili su gotovo proljetno jutro kako bi uživali na suncu. Neki su se odlučili za ugostiteljske objekte u starom dijelu grada dok su drugi bili skloniji opciji boravka u prirodi. Stilovi naših sugrađana su različiti, ima onih koji ne daju "ljetu" da ode, a čini se i onih koji jedva čekaju zimu.

Subota, Rujan 15, 2018 15:30

I ove subote naš fotoreporter Zvonko Kucelin bio je u điru gradom, a koga i što je sve ulovio kroz svoj fotoobjektiv pogledajte u našoj fotogaleriji!

Subota, Srpanj 21, 2018 20:26

Unatoč ljetnim gužvama, Zadrani ne propuštaju svoju subotnju kavu na špici, a jedina razlika od ostatka godine je što je ona sada obilježena ljetnim šušurom. U fotogaleriji Zvonka Kucelina pogledajte tko je sve ove subote bio na Poluotoku

Subota, Srpanj 7, 2018 16:15

Prvi srpanjski vikend donio je uobičajeni turistički šušur na subotnju špicu, a naš fotoreporter Zvonko Kucelin zabilježio je baš svaku sitnicu.

Subota, Lipanj 16, 2018 20:46

Pravi turistički šušur zavladao je gradom u kojem se engleski, kineski, njemački, francuski mogu čuti jednako često kao i hrvatski, a tu i tamo čuju se i neki egzotičniji jezici. U takvom okruženju pravi je gušt prošetati subotnjom špicom. Gužva još uvijek nije tolika da nam ide na živce, a sve je dovoljno veselo i šaroliko da se osjećamo kao kakva metropola u malom.

Nedjelja, Lipanj 3, 2018 20:59

Danas je u gradu vladao pravi šušur, a gradska špica bila je puna kao šipak. Na špici je i ove subote bio naš fotoreporter Zvonko Kucelin, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo!

Subota, Svibanj 19, 2018 20:42

Nakon poprilično hirovitog tjedna iza nas, pravo proljeće s dosta visokim temperaturama, vratilo se taman na vrijeme za subotnju špicu. A u điru je bio i naš fotoreporter Arif SItnica.

Stranice