teska krada

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Listopad 7, 2021 10:04

S utorka na srijedu u Jovićima, u mjesnoj lučici nepoznati počinitelj je provalio u brodicu na vezu u vlasništvu 49-godišnjakinje odakle je otuđio kantu s gorivom te razni ribarski pribor. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe. 

Ponedjeljak, Kolovoz 9, 2021 10:34

Teška krađa provaljivanjem

U subotu, 07. kolovoza tijekom jutra na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo, odakle je otuđio novčanik 22-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U petak, 06. kolovoza u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjaka.

Utorak, Kolovoz 3, 2021 10:25

Teška krađa

Jučer, 02. kolovoza u Sv. Filip i Jakovu nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjakinje, odakle je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Petak, Srpanj 30, 2021 10:04

Teška krađa

Sa srijede na četvrtak u Zadru, nepoznati počinitelj je na parkiralištu u ulici 159. brigade HV provalio u teretno vozilo u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je iz rezervoara otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Petak, Srpanj 23, 2021 09:36

Teška krađa

Jučer tijekom dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u mobilne kućice, koje koriste državljani Slovenije i Nizozemske ( u dobi od 43 i 36 godina), odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Ponedjeljak, Srpanj 12, 2021 09:48

Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijevare. Tako ga se sumnjiči da je od 62-godišnjaka krajem lipnja kupio građevinsku opremu, koju do danas nije platio, čime je vlasnika oštetio za iznos od preko 20.000,00 kuna.

Srijeda, Srpanj 7, 2021 10:03

Jučer poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je u autokampu provalio u mobilnu kućicu koju koristi 40-godišnji državljanin Slovenije, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Četvrtak, Srpanj 1, 2021 09:49

S utorka na srijedu u Gornjim Raštanima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete i alkoholno piće. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi teške krađe.

Četvrtak, Lipanj 24, 2021 09:49

Teška krađa

S utorka na srijedu u Briševu, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Utorak, Travanj 27, 2021 10:09

S nedjelje na ponedjeljak u Ulici Skročini u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u veterinarsku ambulantu odakle je otuđio novac i lijekove. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Stranice